Sisteminiz nedir?Merhaba yeni aldım PC start verdim CPU kırmızı DRAM sarı yanıp sönüyor ama RAM'leri tek taktigimda sadece CPU kırmızı yanıyor. İkisini taktigimda tekrar kırmızı ve sarı yanmaya başlıyor. Arıza nerede?
MSI mag b660 bazookaSisteminiz nedir?
BIOS'unuz güncel mi?MSI mag b660 bazooka
İ5 13400f
Xpg 32gb ram 3600mhz
Aorus master 3070 ti
MSI M2 1tb
Hocam ben PC yi montajladim hiç ekran bile gelmedi biosa giremiyorumBIOS'unuz güncel mi?
Tüm kabloların oturduğundan emin misiniz hocam?Hocam ben PC yi montajladim hiç ekran bile gelmedi biosa giremiyorum
Eminim tek tek kontrol ettim 1 tane RAM taktigim zaman sadece CPU kırmızı ışık devamlı yanıyor ama 2. yi de takınca CPU yanıyor sönüyor sonra DRAM sarı yanıyor sönüyor devamlı böyle.
Yaptım hocam onu 1 kaç saat önce olmadı malesefRAM'lerinin sarı kısımlarını yumuşak bir silgi ile silip tekrar dener misin? RAM slotlarının temiz olduğundan emin ol.
BIOS pilinizi çıkartıp 2-3 dakika bekledikten sonra tekrar takmayı deneyin hocam.Yaptım hocam onu 1 kaç saat önce olmadı malesef
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.