MSI MAG CoreLiquid 240r için pompa nasıl bulunur?

Ne demek pompasi yok? Fotograf atar misin?

Merhaba, bir yerden MSI MAG CoreLiquid 240r sıvı soğutma aldım ama üstünde pompası yok. Yani radyatör ile birleşik olan pompa yeri boş, buna bir çözüm üretebilir miyim veya pompa satiliyor mu?
Hocam 360r kullanıyorum bir sorun olmalı çünkü bana çıkmıştı bir değişim isteyin veya iade edin eğer 1. nesil ise sorunlu cihaz zaten.

Arkadaş muhtemelen 2. el aldı. Sorusunun cevabını bilmiyorum ama tepkiler aşırı.

Soğutmayı bitpazarından aldım gayet temiz ama fotoğraftada görüldüğü gibi pompası yok.

rada.jpg

Soğutmayı bitpazarından aldım gayet temiz ama fotoğraftada görüldüğü gibi pompası yok.

Yani demek istediğim şu buna yeni bir pompa bulabilir miyim ya da alternatif bir şey yapabilir miyim?

Dosya Ekleri

• rada.jpg
    rada.jpg
    292,4 KB · Görüntüleme: 44

Eki Görüntüle 1468410

Yani demek istediğim şu buna yeni bir pompa bulabilir miyim ya da alternatif bir şey yapabilir miyim?

Bulsanız bile MAG CoreLiquid V1 serisi kronik sorunlu. Gene bozulacaktır.
Ayrıca tam oturtamazsanız sistem parçalarına sıvı sızması sonucu sıkıntı yaratabilir sisteme.

Piyasada bulabileceğin tarzda bir pompa değil. MSI ile iletişime geç. Bir ihtimal pompa yollayabilirler. Eğer olmaz ise sıvı soğutmayı iade et, tabii böyle bir imkanın varsa.

Bitpazarından 45TL'ye aldım iade etmeye değmez. MSI ile nasıl iletişime geçebilirim bir bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı