Çözüldü MSI MAG CoreLiquid 360R V2 yanlış yöne hava üflüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

repkamon

Hectopat
Daha fazla  
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 kullanıyorum. Bana öyle geliyor olsa da, hiç sanmıyorum, kasanın tepesinde bulunan sıvı soğutucum tepeye doğru hava üflemeye başladı. Normalde içerisini soğuturdu, ancak ayar falan da yaptığımı sanmıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Oyun oynarken CPU 80 derecelere yükseliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kasanın dışına üflemesi gerekli zaten. Fanı çıkarıp ters takmadığınız sürece yönü değişmez zaten. Çoğu kasa ön taraftan soğuk havayı alır ve ekran kartı, sıvı soğutucu vs bu havayı fanlarıyla içine çeker. Ekran kartı dışarıya bakmadığından onun sıcak havası egzoz fanıyla dışarı çıkar. Sıvı soğutma ise dışarıya baktığından içinden geçen soğuk hava radyatörü soğutup ısınarak üstten çıkar.
Kasanın dışına üflemesi gerekli zaten. Fanı çıkarıp ters takmadığınız sürece yönü değişmez zaten. Çoğu kasa ön taraftan soğuk havayı alır ve ekran kartı, sıvı soğutucu vs bu havayı fanlarıyla içine çeker. Ekran kartı dışarıya bakmadığından onun sıcak havası egzoz fanıyla dışarı çıkar. Sıvı soğutma ise dışarıya baktığından içinden geçen soğuk hava radyatörü soğutup ısınarak üstten çıkar.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı