MSI MAG FORGE 100M alınır mı?

60 TL daha koyup şuna bakabilirsin. Koyamam dersen alınabilir bir ürün.

 
Dikkat etmen gerekenler:
PSU 15 CM'den uzunsa HDD kafesini kullanamazsın büyük ihtimal. Kasa altındaki vidalarını sökerek çıkarabiliyorsun HDD kafesini. Benim PSU ince yatay kablolu ve tam modüler olduğundan 16 CM'lik PSU'mu HDD kafesini sökerek taktım. Sonra kafesi geri taktım. Ucu ucuna sığdı PSU kabloları.
Ekran kartını taktığında kasaya vidalar ile sabitleyeceğin delikler birbirini görmüyor. Vidayı tornavida ile bastırıp çevirerek yolu bulmasını zorlarsan da takılı olan ekran kartının diğer ucuna ters kuvvet uygulamış olursun. Bunu önlemenin kolay yolu pense veya kargaburun ile ekran kartı vidalama deliklerini aynı hizaya getirmek için kasa arkasındaki vidalama yerlerini çok az bükerek hizalamak.
Anakartı monte etmeden önce pense veya kargaburun ile anakartı oturtacağın vidalama yuvalarını iyice sıkın. Sıkı olmayanlar yüzünden anakartı taktıktan sonra vidalarken vidalar biraz girip anakartı sıkıştırmaya geçemeden alt yuvalar boşta dönmeye başlıyor (laşk oluyor da deniyor). Bu aşamada biraz girmiş vidayı ne sıkabiliyorsunuz ne de geri çıkarabiliyorsunuz. Vida ve yuva bir bütün olup ikisi birlikte dönüyor. Birkaçı böyle oldu. Diğer vidalar tutuyor anakartı. Laşk olanlar süs diye kaldı öyle.
Bu hususlar dışında fan ve malzeme kalitesi çok iyi. Bu arada öndeki fanlar ve arkadaki fan için çoklayıcı alın anakartınızda yeterli fan girişi yoksa. PWM fan çoklayıcı diye aratırsanız bolca seçenek var.
Bu arada üste sıvı soğutma kurulduğunda RAM veya anakarta değme gibi durumlar yok. Anakart ile üst havalandırma mesafesi çok ve üstte montaj yerleri sola yanaştırılmış. Sıvı soğutma rahatça kullanılır yeter ki istenilen boyutun üzerine çıkma.
Kasa önü mesh (delikli metal). Tozu içeri alıyor. Herhangi bir klima, aspiratör vs. tamircisi veya yedek parçacısından temin edeceğin filtreyi kesip kasa önüne sabitleyebilirsin. Ön panel sökülünce metal mesh malzemenin çıkarıldığı metal tırnakları görürsün. Mesh metali söküp araya filtreyi (seyrek, ince süngerimsi filtre kullan rahat hava akışı için) yapıştır ve geri tak. Toz girişini
engelliyor ve hava akışına etkisi çok çok az. Ben böyle yaptım.
 
Son düzenleme:
60 TL daha koyup şuna bakabilirsin. Koyamam dersen alınabilir bir ürün.

Hocam bana bu Dark'ın ürünleri kaliteli gibi gelmiyor ya 1 ay boyunca sürekli araştırdımda hatırlarsınız belki beni
 
Hocam bana bu Dark'ın ürünleri kaliteli gibi gelmiyor ya 1 ay boyunca sürekli araştırdım da hatırlarsınız belki beni.
Özellikleri bol, 600 TL'ye bu kadar dolu kasa pek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı