MSI MAG Forge 100R + 650W 80+ bronz PSU sistem parçaları uyumlu mu?

shadow52

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Yakın zamanda bir kasa toplamayı düşünüyorum ama kasa ve PSU parçalarla uyumlu mu bilmiyorum. Parçalar altta.
CPU: Intel Core i5 12400F.
Anakart: MSI Pro H610M-E
RAM: Kington Fury Beast KF432C16bbak2 16/2x8
SSD: Kingston NV2 500GB M.2 2280 NVMe 3500 2100.
GPU: MSI RTX 3060 Ventus 2X.

Uyumlu parçalar. Ama fiyat tek tek toplayınca pahalı çıkabilir. 40K altında hazır sistem daha mantıklı şu anda. Bütçeniz nedir? Belki daha iyi sistem bulunabilir.

Bu sistem çok daha mantıklı olur. Sadece anakartta tek m2 portu olduğu için ileride yavaş harddisklerle uğraşmaktansa 1 TB olarak yükseltmenizi tavsiye ederim.
intel işlemcili olabilirmi ve mesh olursa daha iyi olur kasa aslında ben pch f7 alıcaktım ama stokları tükenmiş

intel işlemcili olabilirmi ve mesh olursa daha iyi olur kasa aslında ben pch f7 alıcaktım ama stokları tükenmiş
Yapacağınız özel bir iş yoksa işlemci tarafında amd yerine intel tercih etmenize hiç gerek yok. Kasanın hava akışı da gayet iyi, soğutma açısından probleminiz olmaz.

Yapacağınız özel bir iş yoksa işlemci tarafında amd yerine intel tercih etmenize hiç gerek yok. Kasanın hava akışı da gayet iyi, soğutma açısından probleminiz olmaz.
kusra bakmayın birazcık geç emirhan4141 adlı kişinin attığı thunder sistemini alıcam hemde yanında anahtarlık + xbox one gamepad gönderiyorlar sistemin kasası biraz kötü onuda değiştirdim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı