Aerkazs
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Özel Eğitim Öğretmeni
Bana tercih etme konusunda ufak tefek de olsa bilgilendirmeler ya da tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok iyi olur benim açımdan. Tabii ki farklı ve yeni önerilere açığım. Vatan tercih etmemin spesifik ve kesin burası olacak gibi bir sebebi yok. Peşin fiyatına taksit olması ve piyasaya bakabildiğim kadarıyla uygun olması diyebilirim.
www.vatanbilgisayar.com
Bu kasa fiyatı ile görüntüsü ile gerçekten hoşuma gitti diyebilirim.
www.vatanbilgisayar.com
Bu kasa için de yukarıdakinin aynı nedenleri söyleyebilirim. Tek fan çıkıyor sanırım bu biraz dezavantaj olabilir benim gözümde.
www.vatanbilgisayar.com
Bu kasa görüntü tasarım artık ne diyebilirsek üçü arasından en beğendiğim diyebilirim. Ve sanırım daha büyük bir kasa.
Micro-ATX anakart kullanıyorum eklemem gerekirse. Aklımın bir köşesinde NZXT H510 Flow da var elbette. Ancak fiyat olarak biraz daha çıkmam gerekecek. @BerkayZ87 @The Man From E.A.R.T.H. . Hocalarım sizleri ekliyorum rehberinize biraz bakma şansım oldu, görüşlerinizi belirtebilirseniz hoş olur.
ZALMAN M3 PLUS 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN M3 PLUS 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

MSI MAG FORGE 110R ARGB 2xUSB 3.2 Siyah ATX Mid Tower KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 110R ARGB 2xUSB 3.2 Siyah ATX Mid Tower KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Micro-ATX anakart kullanıyorum eklemem gerekirse. Aklımın bir köşesinde NZXT H510 Flow da var elbette. Ancak fiyat olarak biraz daha çıkmam gerekecek. @BerkayZ87 @The Man From E.A.R.T.H. . Hocalarım sizleri ekliyorum rehberinize biraz bakma şansım oldu, görüşlerinizi belirtebilirseniz hoş olur.