MSI MAG Forge 110r vs Zalman M3 Plus vs MSI MAG Forge 100R

Aerkazs

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Özel Eğitim Öğretmeni
Bana tercih etme konusunda ufak tefek de olsa bilgilendirmeler ya da tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok iyi olur benim açımdan. Tabii ki farklı ve yeni önerilere açığım. Vatan tercih etmemin spesifik ve kesin burası olacak gibi bir sebebi yok. Peşin fiyatına taksit olması ve piyasaya bakabildiğim kadarıyla uygun olması diyebilirim.

Bu kasa fiyatı ile görüntüsü ile gerçekten hoşuma gitti diyebilirim.

Bu kasa için de yukarıdakinin aynı nedenleri söyleyebilirim. Tek fan çıkıyor sanırım bu biraz dezavantaj olabilir benim gözümde.

Bu kasa görüntü tasarım artık ne diyebilirsek üçü arasından en beğendiğim diyebilirim. Ve sanırım daha büyük bir kasa.

Micro-ATX anakart kullanıyorum eklemem gerekirse. Aklımın bir köşesinde NZXT H510 Flow da var elbette. Ancak fiyat olarak biraz daha çıkmam gerekecek. @BerkayZ87 @The Man From E.A.R.T.H. . Hocalarım sizleri ekliyorum rehberinize biraz bakma şansım oldu, görüşlerinizi belirtebilirseniz hoş olur.

Mag Forge 100R kullanıyorum. Hava akışından gayet memnunum. Görünüş olarakta şık duruyor.

Zalman M3 Plus. Diğerlerine o para verilmez hele 1500 TL'lik 100R sağlam kazık.

Zalman M3 Plus. Diğerlerine o para verilmez hele 1500 TL'lik 100R sağlam kazık.

Hocam, Phanteks P300A o da 1250 lira civarına satılıyor ve tavsiye olarak onu da almıştım. İkisi arasında hangisini tercih etmeliyim. Onu buraya eklememiştim ama gerçekten biraz kararsız kaldım kusuruma bakmayın.

Hocam, Phanteks P300A o da 1250 lira civarına satılıyor ve tavsiye olarak onu da almıştım. İkisi arasında hangisini tercih etmeliyim. Onu buraya eklememiştim ama gerçekten biraz kararsız kaldım kusuruma bakmayın.

P300A da güzel kasadır 1250 TL fiyatı normal. Onun da biri ncelemesi var içine sineni al, MSI'lar şu halde f/p olarak iyi durmuyorlar ve soğutma açısından bir artıları da yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı