MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi DDR5 anakart BIOS flashback sorunu

GhostOps

Decipat
Makaleler
1
RAM
Corsair 32GB(2x16) Dominator Platinum RGB 6000mhz CL30 DDR5 EXPO Ram
İşlemci
R9 7950X3D
MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi DDR5 anakart BIOS flashback yapmaya çalışıyorum. Cuma günü BIOS güncellemesi yaparken BIOS patladı. Nedense PC'yi güncelledim fakat açılmadı, bir daha görüntü yok. BIOS flashback deniyorum ama PC kendisini açıyor, sürekli güncelleme yapmıyor. Nasıl çözerim? Servise göndermek istemiyorum çünkü servis anakartımı daha fazla bozup para isteme olayı varmış. Alalı 1 ay dahi olmadı, PC'yi yeni kurdum. Normalde açılıyordu, BIOS güncellemesi sonrasında sistem elimde patladı.

Bazı MSI anakartlarda böyle durumlar olabiliyor. Monitöre HDMI'la anakarta bağlayarak dene tek önerebileceğim şey bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynağım bu video.

Bazı MSI anakartlarda böyle durumlar olabiliyor. Monitöre HDMI'la anakarta bağlayarak dene tek önerebileceğim şey bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynağım bu video.

BIOS güncelledim PC açılmadı bir daha flashback ile güncelleme yapmaya çalışıyorum PC açılıyor.

Biliyorum fakat sitesinde yok galiba.

Sitedeki en eski sürümü dene.
Bu rehber belki sana yardımcı olur.

Sitedeki en eski sürümü dene.
Bu rehber belki sana yardımcı olur.

Bunu denedim PC açılıyor kendisi flash olmuyor ışık yanıp sönüyor sadece 1 hafta oldu PC'yi alalı monitörü aldım güncelleme yaptım gidiş o gidiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı