Msi MAG241C alınır mı?

Teşekkürler öneriniz için. Aslında ben de pek sıcak bakmıyorum kavisli monitörlere. Daha çok fortnite oynamak istiyorum ciddi olarak yani oyun için en iyisi ne olacaksa o seçimi yapmak istiyorum. Ekran kartı: Asus rog strix t8g rx580
Bu bütçede düz monitör olarak ancak TN panel bulabilirsiniz. Bu iyi bir seçenek.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Veya bu ikisi.
AOC G2460PF D-SUB DVI 24 inç Full HD Led Monitör
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Ben de 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Curved olduğu için uzaktan küçük görünüyor fakat oyuna daldığınızda çok büyük ve güzel hissettiriyor. Renkler de gayet başarılı.
Turnuvalara girecek seviyede profesyonel oynamıyorsanız TN panel kesinlikle öneriyorum.

Düz monitörde kavisliye göre daha rahat oyun oynarsınız. (Özellikle FPS oyunlarında.)
MAG24C'de kullanıcılar ölü pikselden şikayetçi hep. Alıyorsanız bunu göze alın.
Ama cidden iyi monitördür.
Ayrıca bunu da tavsiye ederim. Biraz fiyat farkı var ama.
Samsung 23,5" LC24FG73FQMXUF Curved Monitör - Vatan Bilgisayar
Hocam aynı mönitör İtopya'da 1600 TL

Valla o kadar zamandır monitör, kasa araştırıyorum fiyatına göre bedava. Her konuda foruma soru açarım bu monitör için açmadım bile. Çünkü kalitesi herkes tarafından iyi biliniyor. Param olunca direk alacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı