MSI MAG271C vs ASUS VG279Q

Tercihimi VG279Q dan yana yapacağım. Dün akşam videolarını izleyip yabancı yorumlarını da okudum. Sadece oyun oynasam 24 düşünürdüm fakat araya film dizi izleme işi de girince 27 bana daha uygun. Monitörün ayarlarını almak için sana nasıl ulaşabilirim. Yada ayarları buraya yazar mısın?
Bende tercih ettiğiniz monitör'den almayı düşünüyorum fakat 27', 1080p için biraz fazla büyük değil mi? Yani pikselleri saymanız içten bile değil.

Bende tercih ettiğiniz monitör'den almayı düşünüyorum fakat 27', 1080p için biraz fazla büyük değil mi? Yani pikselleri saymanız içten bile değil.
Ekranın çok dibine girmedikçe sorun olmayacağına dair birçok yorum okudum. yaklaşık 50-70 cm mesafe ideal zaten.
Siparişi verdim. Yarın bende olacak. Ölü pixel testi yapmalarını da istedim. Özellikle1080p 27 inç uyumu ve pixel konusunda deneyimlerimi paylaşırım.

Tercihimi VG279Q'dan yana yapacağım. Dün akşam videolarını izleyip yabancı yorumlarını da okudum. Sadece oyun oynasam 24 düşünürdüm fakat araya film dizi izleme işi de girince 27 bana daha uygun. Monitörün ayarlarını almak için sana nasıl ulaşabilirim. ya da ayarları buraya yazar mısın?
Beni buraya etiketlemeniz yeterli, düzenli olarak bakıyorum buraya. Discord kullanıyorsanız sesli olarak aynı anda söylerim. Telefon numaranı verebilirseniz WhatsApp'den atarım. 13-15 fotoğraf olduğu için hızlıresim'e ya da Discord'a yüklenmesinde sıkıntı çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de tercih ettiğiniz monitör'den almayı düşünüyorum fakat 27', 1080P için biraz fazla büyük değil mi? Yani pikselleri saymanız içten bile değil.
Merhaba. Dün Monitörün kurulumunu yaptım. Monitör beklediğimden çok daha iyi çıktı. Ekran ile mesafem yaklaşık 70 CM. Söylenildiği gibi pixelleri saymıyorum. Gayet memnun kaldım. Oyunlar çok daha akıcı. İlk başta 27 büyük gibi geldi fakat birkaç saat sonra alıştım.

Merhaba. Dün Monitörün kurulumunu yaptım. Monitör beklediğimden çok daha iyi çıktı. Ekran ile mesafem yaklaşık 70 CM. Söylenildiği gibi pixelleri saymıyorum. Gayet memnun kaldım. Oyunlar çok daha akıcı. İlk başta 27 büyük gibi geldi fakat birkaç saat sonra alıştım.
Merhaba. Color Banding var mı? Videolu içeriklerde performansı, kalitesi nasıl acaba anlatır mısınız rica etsem?

Merhaba. Color Banding var mı? Videolu içeriklerde performansı, kalitesi nasıl acaba anlatır mısınız rica etsem?
Merhaba, color banding le karşılaşmadım. Eski monitörüm yine ıps panel 24 inç 60 hz di. Oyun ve film performansı olarak aralarında bariz fark var. Ayarları doğru yapıldığında memnun kalacaksınız. Açıkçası ben memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı