MSI MAG274r nasıldır?

Quarter

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kullanan varsa lütfen bildirsin. Bu monitör hakkında çok bir şikayet yok gibi. Kullananların neredeyse hepsi olumlu yorum yapmış. Hatta kötü yorum yapan yok. Ben 1080p oyunculuk ve film izlemek gibi şeyler yapmak için bu monitörü almak istiyorum. Artık bu monitöre karar verdim. Ama sormak istiyorum son kez. Bu monitörde araştırdığım kadarıyla ölü piksel ve ışık sızması yok gibi. Sizce monitör iyi midir? Kullanan varsa yazabilir mi? Ölü piksel, ışık sızması, ghosting gibi problemler var mı?

Bir IPS'de ışık sızması olmama ihtimali monitörün 240Hz çıkma ihtimalinden daha az. Öyle bir beklentiniz olmasın.

Bu ışık sızması iyi bir IPS'de günlük ve karanlık olmayan bir ortamda kullanımda fark dahi edilemeyebildiğinden yorumlarda olmaması normal. Fakat yok diyemeyiz.

Yani bunu düşünmenize de pek gerek yok aslında.

Bir IPS'de ışık sızması olmama ihtimali monitörün 240Hz çıkma ihtimalinden daha az. Öyle bir beklentiniz olmasın.

Bu ışık sızması iyi bir IPS'de günlük ve karanlık olmayan bir ortamda kullanımda fark dahi edilemeyebildiğinden yorumlarda olmaması normal. Fakat yok diyemeyiz.

Yani bunu düşünmenize de pek gerek yok aslında.

Peki ölü piksel çıkma durumu nasıl. Çok rastlamadım ölü piksel çıktı diyene. Siz kullandınız mı? Bir de aklimda ASUS VG279QM modeli var hangisini almalıyım bilemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı