Çözüldü MSI marka ekran kartı garantiye nasıl verilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UmutFurkan

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi elimde MSI marka ekran kartı var ama fanından pancar motoru gibi ses çıkıyor. Ben de garantiye yollamaya karar aldım. Yalnız birkaç tane sorum olacak. Ekran kartını İtopya'dan aldım içinde garanti belgesi yok kartın kutusuna faturayı mı koymalıyım? Ekran kartının kutusunun içine sorunun yazılı olduğu bir kağıt bırakmalı mıyım? Birde nereye yollamam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Bence servise vermeden önce iki kere düşünün.

Servis konusunda burayı arayıp öğrenebilirsiniz.

Çözüm

Al işte korktuğum başıma geldi. Umarım aynısı başıma gelmez.

Ben değişim alırım diye Vatanbilgisayar'a götürmüştüm. Onlar servise yönlendirdiler ve orada bıraktım onlar yolladı. Servispoint'i arayıp kartın gönderimini nasıl yapacağınız konusunda bilgi alabilirsiniz.

Ürünü İtopya'dan aldığımı söylemiştim. Kusura bakmayın benim hatam. Ürün zaten distribütör ürünü yani direk olarak İtopya'ya teslim etmem gerekiyor. Bu " Ekran Alıntısı.PNG " yazıda benim sorunuma tam olarak cevap. Herkese teşekkürler. 😃

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı