İtopya'dan Toplanan Sistem Nasıl Garantiye Verilir?

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba 09/04/2019 tarihinde bir sistem topladım. 2 aydır kullanıyorum ekran kartında bir sorun olduğunu düşünüyorum bilgisayarı açtığımda günde bir kere ekran resimde belirttiğim gibi oluyor ve reset attığımda düzeliyor. Sizce ekran kartında mı bir sorun var yoksa monitör kablosunda mı? Önce bir sorun yaşamıyordum ekran kartını garantiye göndermeli miyim İtopya mağzasına nasıl ulaşabilirim?
eb91fc95c8760f7f66c248d80ab30e7d.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kablonun iki ucunu oynat renkler değişiyor ise kablo bozuktur, günde bir kere oluyorsa ekran kartında ve ekranda olabilir sen başka bir monitör dene gene oluyorsa ekran kartında sorun vardır itopya'nın sitesinden ulaşabilirsin kendilerine garantiye verirsin.

topladım. 2 aydır kullanıyorum ekran kartında bir sorun olduğunu düşünüyorum bilgisayarı açtığımda günde bir kere ekran resimde belirttiğim gibi oluyor ve reset attığımda düzeliyor. Sizce ekran kartında mı bir sorun var yoksa monitör kablosunda mı? Önce bir sorun yaşamıyordum ekran kartını garantiye göndermeli miyim İtopya mağzasına nasıl ulaşabili

Benzer durumun farklı versiyonu:
1 hafta bir görüyordum bunu, tabi ekran kartı sorunlu deyip türlü türlü test yaptırdım sağlam çıktı, sorun monitördeymiş. :(

Dip Not: 1 hafta hergün Bilgisayar Tamircisinin yanına gidip ( az buçuk anladığım için ) testleri onla yaptık ve hepsinden sorunsuz onayı geldi.

Dosya Ekleri

• hahaha.png
    hahaha.png
    210,5 KB · Görüntüleme: 70
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı