MSI Mech vs Sapphire Pulse RX 6600

Eternal FİRE

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıya kaynak bırakıyorum Pulse Modeli 70-75 arası çalışırken Mech modeli 50-55 arası çalışıyor genelde 2000 RPM'lerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bilmediğimizi söyleyen bir tane arkadaşta Saphirin VRAM soğutması daha iyi diye aşağıdaki videoyu atmıştı. Videoda iki modelde %60'dan hızında. Pulse modeli 49 ve Mech modelide 51 derece.
Ama arkadaşın atladığı kısım Mech'in %60ı 1350 RPM'ye Pulse'nin ise 2150 RPM'ye denk gelmeseydi. Yani Mech modelide 2100 RPM'lere çıksa Pulse'ye fark atacaktı.

Not: Diğer konu kapandığı için böyle bir konu açtım.

Bilmeden tartışma çıkartıyor sonra da yanlış bilgi veriyor. Bu mesaj bu konu ile birleştirilmeli:

Bilmeden tartışma çıkartıyor sonra da yanlış bilgi veriyor. Bu mesaj bu konu ile birleştirilmeli:
Aynen çok tilt etti eleman ya sırf o görsün diye açtım konuyu.

İkisi arasından Mech tabi ki daha iyi. Bilgisiz mi yoksa fark etmemiş mi anlamadım arkadaşı. RX 6600 genel olarak çok ısınan bir kart değil fakat Sapphire Pulse 72-75 arasında çalışmakta dolayısıyla 6600 için bir tık yüksek.

MSI Mech gelecekte sorun çıkarır mı, RX 5000 serilerinde ısınma sorunundan şikayetçi birçok kişi vardı, bunun sebebi PCB miydi, ekran kartı desteği alınırsa sorun çözülür mü?

Ben de iki karttan birini düşünüyorum. Mech 2X mi yoksa Pulse mi? Acaba hangisi daha serin ve uzun ömürlü olur. Düne kadar Asus Dual indirimdeydi bu gün 7.500₺yapmıslar. O yüzden vazgeçtim asus dual modelinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı