Çözüm MSI MEG X399 Creation "BugCode NDIS driver" hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fthkaya

Decapat
Yeni topladığim sistemle alakalı sorun yasamaktayım. Bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim. Yasadığim sorun, videodaki kişiyle aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemimle alakalı bilgi vermem gerekirse;
  • Ryzen Threadripper 2950X işlemci
  • X399 Creation anakart
  • Quadro P4000 ekran kartı
  • 4x8 GB Gskill Sniper RAM
  • 970 Evo M.2 SSD (sistemi SSD'ye kuruyorum)
Windows 10 kurulumunu gercekleştiriyorum ilk aşamada sıkıntı yok, ama restart attıktan sonra Windows hazırlama penceresi cıkıyor. Belli bir yuzdeye ulaşınca mavi ekrana düşüyorum. "Bugcode ndis driver hatası" alıyorum. Restart attığinda yine baslangıc ekranında kalıyorum. Bilinmeyen bir sebepten dolayı diye bir hata almaya baslıyorum. Benzer hatalara baktığimda güvenli modda calıştırıp bazı sürücüleri devre dısı bırakıyolar bu hatadan kurtulmak için. Ben bunu deneyemiyorum maalesef güvenli mod seceneğim cıkmıyor. Bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim. Şimdiden tesekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ağ kartı/ağ kartı sürücüsü ile ilgili bir sorun.

Ağ kartı/ağ kartı sürücüsü ile ilgili bir sorun.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı