Çözüldü MSI monitörde görüntü arızası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Northe

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
MSI G32CQ4 31,5" Curved
Ekranın sadece üst kısmında görselde gözüktüğü gibi 15-40 dakika aralıklarla 2-3 saniyeliğine bu şekilde görüntü gider gibi oluyor sonra düzeliyor. Kablo temassızlığı olabilir mi acaba?

Dosya Ekleri

• 975C1A28-E8A8-45BC-997D-5D3BAEF53004.png
    975C1A28-E8A8-45BC-997D-5D3BAEF53004.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 82
  • 93C39266-73CD-41FB-BC97-75A8EF845EC2.png
    93C39266-73CD-41FB-BC97-75A8EF845EC2.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 76
Çözüm
Ekranın sadece üst kısmında görselde gözüktüğü gibi 15-40 dakika aralıklarla 2-3 saniyeliğine bu şekilde görüntü gider gibi oluyor sonra düzeliyor. Kablo temassızlığı olabilir mi acaba?

Hocam farkli bir kabloyla deneyin. Sorun devam ederse garantiye göndermeyi deneyin.

Hocam farkli bir kabloyla deneyin. Sorun devam ederse garantiye göndermeyi deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Teşekkürler.

Hocam 3 gün önce servise götürmeden HDMI kablosu ile denedim ve 3 gündür bu hatayı vermiyor. Sorunun monitör ile gelen DP kablosundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizinde son kez fikrinizi alırsam çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler.

Hocam 3 gün önce servise götürmeden HDMI kablosu ile denedim ve 3 gündür bu hatayı vermiyor. Sorunun monitör ile gelen DP kablosundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizinde son kez fikrinizi alırsam çok memnun olurum.
Hocam öncelikle rica ederim çözüm olarak işaretlersiniz sevinirim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı