MSI MPG A650GF vs High Power Performance gd 600W

mionellessi

Hectopat
Yer
Samsun
Hepsiburada'dan High Power'ı sipariş verdim, yarın bana ulaşacak. İade edip MSI alınır mı sizce? MSI 100 lira daha pahalı.
Ekran kartı: RTX 3060.
İşlemci: i5 12400F.

Hepsiburada'dan High Power'ı sipariş verdim, yarın bana ulaşacak. İade edip MSI alınır mı sizce? MSI 100 lira daha pahalı.
Ekran kartı: RTX 3060.
İşlemci: i5 12400F.
Aslında MSI A650GF gayet iyi ama sadece fanları pek sessiz değil diye biliyorum. İkisi de kaliteli güç kaynakları, sizin seçiminiz.

Bana sessiz fan lazım, High Power kullananlara sordum çok sessiz dediler. İade etmeyeyim o zaman.
Ben de söylediğin High Power kullanıyorum. Gayet memnunum hatta şimdiye kadar hiç sesini duymadım desem yalan olmaz.

Ben de söylediğin High Power kullanıyorum. Gayet memnunum hatta şimdiye kadar hiç sesini duymadım desem yalan olmaz.
Oh içim rahatladı çok teşekkür ederim. Benim Cooler Master güç kaynağımın fanı sürekli çok hızlı dönüyor ve odada uğultu yapıyor. High Power ile bu sorunu çözmeyi düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim sessiz olduğu bilgisini verdiğiniz için. 🙂

Zaten ikisi de kaliteli hocam, ikisi de pişman etmez.
Anladım teşekkür ederim. 🙂

Sisteminiz, iki güç kaynağı için de çok zorlayıcı değil. Sesli çalışmaları çok düşük ihtimal.
750W al diyenler oluyordu o yüzden içimde biraz şüphe oldu ama benim sistem oyunlarda bile en fazla 300W civarı güç harcıyormuş galiba, o yüzden 600 yeterli gibi bence. PC boştayken de en fazla 100W harcar sanırım doğru mu? O zaman da PSU sessiz çalışır sanırım.

Yani bana sordunuz yakın fiyatta A tier doluyken Performance GD almayın 1300TL'ye dedim dinlememişsiniz. Sessiz ürün istiyorum dediniz ben de Performance GD segmentine göre kötü fana sahip dedim dinlememişsiniz. DBB fanlı + ZeroDB özelliği olan bir PSU alın dedim dinlememişsiniz.

Tek yapmadığım şey model önermekti ona da forumda konu açın demiştim...

Neyse Performance GD de kaliteli bir ürün hayırlı olsun.

Yani bana sordunuz yakın fiyatta A tier doluyken Performance GD almayın 1300TL'ye dedim dinlememişsiniz. Sessiz ürün istiyorum dediniz ben de Performance GD segmentine göre kötü fana sahip dedim dinlememişsiniz. DBB fanlı + ZeroDB özelliği olan bir PSU alın dedim dinlememişsiniz.

Tek yapmadığım şey model önermekti ona da forumda konu açın demiştim...

Neyse Performance GD de kaliteli bir ürün hayırlı olsun.

Fiyatlar çok yüksek, MSI A tier ama fanı daha sesliymiş. High Power kullananlara sordum çok sessiz dediler o yüzden aldım. Daha ucuz bir ürün bulamadım ki. 😕

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı