MSI MPG A750GF 1549TL!

RM750X daha iyi.
Sipariş verdim, teslimat 6 Mayıs görünüyor umarım daha erken gelir 😂 Reis biliyorsun bana daha önce 1000 liraya Phatenks AMP 750 linki atmıştın, gene böyle gece vaktiydi bende nöbetteydim, eve gidip alırım dediydim ve eve gidince stok kalmamıştı.. Şimdi bunu kaçırmamak için aldım hemen ama Phanteks içimde ukte kaldı. Sence hangisi iyidir? Bu herhangi bir yönden bir tık bile iyiyse eğer mutlu olucam lütfen iyi de 😂

Screenshot_20220415-042254.jpg

@Sekar RM750X daha iyi yine. Phanteks AMP'ler Seasonic Focus Plus ile aynı ürün bu arada. Phanteks PSU'larının manufacturerı Seasonic. Seasonic Focus Plus çok kaliteli bir model tabi ama 2018 ve öncesi üretimlerde ufak tefek problemler yaşayanları gördüm, 1-2 sitede de bilgi verilmiş bu konu hakkında. Şu an güncel modellerde yoktur bu problem muhtemelen; ancak yine de RMx serisini incelemelerden ötürü daha başarılı buluyorum.

Bu arada 2018 modelini almışsın, daha iyi olmuş. 2021 modelinden daha iyi 2018 modeli.

@Sekar RM750X daha iyi yine. Phanteks AMP'ler Seasonic Focus Plus ile aynı ürün bu arada. Phanteks PSU'larının manufacturerı Seasonic. Seasonic Focus Plus çok kaliteli bir model tabi ama 2018 ve öncesi üretimlerde ufak tefek problemler yaşayanları gördüm, 1-2 sitede de bilgi verilmiş bu konu hakkında. Şu an güncel modellerde yoktur bu problem muhtemelen; ancak yine de RMx serisini incelemelerden ötürü daha başarılı buluyorum.

Bu arada 2018 modelini almışsın, daha iyi olmuş. 2021 modelinden daha iyi 2018 modeli.
Valla model kısmını pek bilmeden aldım, zaten indirimde olanı sadece bu modeldi sanırım. Daha iyi diyorsan sıkıntı yok, heralde benim içimi rahatlatmak için demiyosundur neticede buraya attığın yorumları başkaları da görecek beni rahatlatmaya yanlış yönlendirme yapmıyosundur diye düşünüyorum 😂

Şöyle bir baktım bende ve yabancı forumlarda RMX serisi her tier listte önerilen bir model olmuş bu açıdan kötü bir ürün almadığıma eminim. Buna rakip olarak genelde Cooler Master MPW 750 Gold V2 ürünü gösterilmiş ama şuan ikisi arasında uçurum fiyat farkı var, sanırım bu fiyatlarda alınabilecek en uygun ürün RM750X şuan.

Bu indirim postu altında çok fazla konuşulmamış o yüzden sana uzatarak soruyorum ki belki almayı düşünen başka arkadaşlar da vardır onlar da yorumlardan faydalansın.

Model kısmını pek bilmeden aldım, zaten indirimde olanı sadece bu modeldi sanırım. Daha iyi diyorsan sıkıntı yok, herhalde benim içimi rahatlatmak için demiyosundur neticede buraya attığın yorumları başkaları da görecek beni rahatlatmaya yanlış yönlendirme yapmıyosundur diye düşünüyorum 😂
RMx 2018, 2021'den gerçekten daha iyi. Hem daha serin çalışıyor hem de 10 dBA daha sessiz çalışıyor.

RMx 2018, 2021'den gerçekten daha iyi. Hem daha serin çalışıyor hem de 10 dBA daha sessiz çalışıyor.
4 yıldır şunu kullanıyorum PSU olarak, bu konuya hiç dikkat etmemiştim ama sanırım sistemde şuan PSU yerine saatli bomba var 😬 Allah esirgesin genede işimi gördü bu zamana kadar, inşallah bu yenisi gelene kadar da bir kaza bela çıkarmaz başıma 😅

Sipariş verdim, teslimat 6 Mayıs görünüyor umarım daha erken gelir 😂 reis biliyorsun bana daha önce 1000 liraya phatenks AMP 750 linki atmıştın, gene böyle gece vaktiydi bende nöbetteydim, eve gidip alırım dediydim ve eve gidince stok kalmamıştı. Şimdi bunu kaçırmamak için aldım hemen ama Phanteks içimde ukte kaldı. Sence hangisi iyidir? Bu herhangi bir yönden bir tık bile iyiyse eğer mutlu olacağım lütfen iyi de 😂

Eki Görüntüle 1360512

Hocam ben de sipariş verdim 3 gün önce kargoya verilmesini bekliyorum. 23 Nisan ile 26 Nisan arası gelecekmiş sanırım bir an önce kurmak istiyorum :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı