MSI MPG A750GF alınır mı?

Elektrik kesintilerine karşı UPS'niz var mı? Yoksa bir elektrik kesintisi durumda 0.2ms boyunca parçalara yanlış voltaj gidecek.

İade edebiliyorsanız edin, şunlardan birini alın:

Elektrik kesintilerine karşı UPS'niz var mı? Yoksa bir elektrik kesintisi durumda 0.2ms boyunca parçalara yanlış voltaj gidecek.

İade edebiliyorsanız edin, şunlardan birini alın:

Hocam iade edemem ama akım korumalı priz ile kullanacağım sorun olur mu?

Hocam iade edemem ama akım korumalı priz ile kullanacağım sorun olur mu?

Bu durumu UPS yönetebilir, 0.2ms çok uzun bir süre değil. Ama 2K TL civarı vererek alınan bir PSU'da kabul edilemez, 400 TL'lik PSU olsa anlardım.

Elektrik kesintisi çok yaşanmayan bir bölgedeyseniz kalabilir, ama iade edip atılan PSU'lardan birini almak da tavsiyemdir.

Bu durumu UPS yönetebilir, 0.2ms çok uzun bir süre değil. Ama 2K TL civarı vererek alınan bir PSU'da kabul edilemez, 400 TL'lik PSU olsa anlardım.

Elektrik kesintisi çok yaşanmayan bir bölgedeyseniz kalabilir, ama iade edip atılan PSU'lardan birini almak da tavsiyemdir.

Hocam UPS alacak param yok PSU da babamdan hediye geldi açıkçası. Sanırsam 1000 lira kadar para vermiş o yüzden sordum.

Hocam UPS alacak param yok PSU da babamdan hediye geldi açıkçası. Sanırsam 1000 lira kadar para vermiş o yüzden sordum.

İkinci el mi almış? 2K TL bantlarında çünkü o PSU.

Yok sıfır almış adam hiç kullanmadım 9 ay kadar elimde boş kaldı filan demiş poşetleri üstünde daha.

Ha, daha önce almış ama elinde boş kaldığı için mi getirmiş?

Ya sözün özü, elektrik kesintisi çok yaşanan bir yerde değilseniz kullanın. Yanlış ayarlı olması bu segment bir PSU'da rahatsız edici tabii ama başka şans da yok sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı