MSI MPG A750GF Gürültülü Çalışıyor

sekboi

Megapat
Daha fazla  
Geçen hafta İtopya'dan DH-Dragon hazır sistemini satın aldım. MSI'ın MPG A750GF 750W 80+ Gold sertifikalı güç kaynağıyla geldi. Güç kaynağından (fan sesi olarak tahmin ediyorum) genel olarak rahatsız edici bir ses geliyor. Özellikle bilgisayar boştayken ve ortam sessizken çok dikkat çekiyor. Sesin güç kaynağından geldiğinden eminim, kasa ve işlemci soğutucu fanlarının hepsini durdurup kontrol ettim. Coil Whine gibi tiz ve şiddetli bir ses değil o yüzden fan sesi olduğunu düşünüyorum. Bu güç kaynağıyla aynı sorunu yaşayan var mı? Bu konuda ne yapılmalı? Garantiye göndermeyi son çare olarak düşünmek istiyorum çünkü hem 1-2 hafta bilgisayarsız kalmak hem de güç kaynağını ve kablolarını komple söküp gönderme sonra geri alıp takma işleriyle uğraşmak istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hem İtopya hem yetkili servisle görüştüm. Anladığım kadarıyla İtopya da direk yetkili servise gönderiyor ürünleri. Ürünü gönderin, bakalım dendi sadece. Benle aynı sorunu yaşayan biri olup olmadığını sordum, bize hiç bu sorunla ilgili ulaşılmadı dendi.

Bende de 650gf modeli var. Titreşim kaynaklı bi ses de olabilir. Kasanın altına elimi bastırınca bir tık azalıyor gibi ama fanı da sanırım çok gürültülü. Zero Frozr özelliğini koymamışlar mı acaba? Fanı kontrol etmek gibi bir durum söz konusu olsaymış keşke...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı