Çözüldü MSI MPG B500 Gaming Plus CPU LED yanıyor ve BIOS güncellemesi yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Ekran kartı
Rx 6700 xt
Anakart
Msi mpg b550 gaming plus
İşlemci
R5 5600
Merhaba dostlar. Anakartı yeni aldım. Dün ekran kartı geldiği için anca kullanabildim. Bilgisayar ilk açılışta açıldı. Ama vaktim olmadı BIOS güncellemesi yapamadım. Bugün açmaya çalıştığımda beyaz CPU LED yanıyordu. İşlemci pininde işlemci de hiçbir sıkıntı yok. Rehber de ki gibi flash belleğe BIOS yükledim Msi.rom şeklinde. Ne kadar basılı tutarsam tutayım yine de BIOS güncellemesi yapmadı. Ne yapmam gerek? Artık gerçekten bıktım sıkıldım. Aldım alalı bilgisayardan hayır görmedim. Bir yeri toparlasam bir yer bozuluyor. @Smmmhunter hocam çözüm var mıdır?

Son düzenleme:
Buradan son sürümü indirip BIOS flashback yapın. Önce clear CMOS için pilini çıkarın ve 1-2 dakika tutun. Sonra tekrar deneyin.

Beta sürümü indirmedim. Bir önceki sürümü indirip flashback yapmaya çalıştım bir türlü olmadı. Sadece bastığım vakit ışık yanıyor bıraktığımda tepkisiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı