İkisini de kullanacak kadar zengin değilim

.
Ancak hizmet konumdan da görebileceğiniz üzere sistem toplama ve test gibi şeylerle sürekli olarak ilgilenmekteyim. LF360 modelini doğrudan test ettim ve şunu çok rahat diyebilirim ki onun %100'de çıkarttığı ses yoka yakın, normal PWM'de ise direkt yok, tüm cam-kapı gibi şeyleri kapatıp panelleri sökünce zar zor duyuyordum. Öte yandan K360'da 40 desibel teknik değer var, o sessizlik seviyesine yaklaşabilmesi için belki de 1000 devir altına inmesi gerekecek, o zaman da düzgün performans veremeyecek. İleride sistem tozlandığında, macun eskidiğinde, render gibi uzun süreli işlere girildiğinde, OC yapıldığında bu fark bence derinden hissedilecektir. LF hem ses hem de radyatör kalınlığı olarak daha üstün, bu kalınlık da sustained yüklerde kendisini belli edecektir diye tahmin ediyorum (özellikle push-pull yapılırsa fark daha da büyür diye düşünüyorum)
Biraz fazla övdüm ama

görüntüsünü sevdiysen LF bence tek geçilir. Aynı F/P seviyesinde Galahad 360 ve PF360 da gayet alınabilir ürünler, hatta PF'nin sessizliği
@BerkayZ87 tarafından tescillidir, kendisi 5 fan push-pull olarak kullanmakta şu an.
Yok ben yine de LCD'ciyim illa bunu istiyorum diyorsan da pompa, VRM fan ve ekran olarak K360 iyi ancak fanları kötü. Diyorsan ki ben bunu alır fanlarını değiştiririm o zaman alabilirsin ancak o da fiyatı yukarı çekecektir.
Kısaca olay cep derinliğinde bitiyor, soğutmaya 3 lira gömerim diyorsan her halükarda adam gibi bir soğutucu bulursun.
Ha bir de son olarak Glacier 360MP modeline de göz atabilirsin, premium segmentte biraz pahalı ama çok iyi bir soğutmadır.