MSI MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi vs Pro Carbon

Alıntı fakat kendi sözcüklerimi ve yorumumu kattım tam olarak anlatılmak istenen aşağıda:
Dolandırıcılar yüzünden MSI açıklama yaptı.
Anakart sipariş edip, hediyesini aldıktan sonra ürünü geri verip parasını almayı düşünen çakallar yüzünden; soğutucular yanlarına kar kalsın istiyor.
Onaylanma işlemi 15. günden sonra bakılıyor.
Bir kaç kişi yakalanmış bu konunun takibinin biraz zorlaşacağı, taleplerin çok yüksek olduğunu söyleyen MSI; Türk kullanıcılara kusura bakmayın, çakallar her yerde, sizi biraz bekleteceğiz.
Herkese yetecek kadar stoğumuz var korkmayın dedi.

15 Temmuzda Aldıysan 29 Temmuzda onaylanma sürecine girecek, mailini ve promosyanı sık sık takip etmeyi unutma.

Bana kalırsa direk ürünle beraber hediye verseydi, daha güzel ve kolay olurdu ama sanırım sitesini kullandırmak istiyor.
İyi o zaman sıkıntı yok haftaya cevap verirler bana 😁

Bende aldım (MSI MPG X570 Gaming Edge), hatta kurdum Ryzen 5 2600 ile kullanıyorum. Ancak önceki anakartıma göre ( Gigabyte B450M Gaming) sıcaklıklarda artış oldu. Boşta iken bazen yaklaşık 5-6 derece daha sıcak çalışıyor. 1.275V 4.0 GHz'de 3 saat test ettim AIDA64'te. Normalde 66-67 derece civarında iken 77'yi gördü 2.5 saatin sonunda. Bilemiyorum, dün hava da sıcaktı İzmir'de ya da belki anakart ile alakalı bir durum. BIOS güncellemeleriyle anlaşılacak artık.

Bende ryzen 5 3600 ile kullanıyorum stock soğutucu ile (hediye masterliquid yolda :) sıcaklıklar minimum 45 civarı maksimimda 8 kusurları gördüm, voltajı yüksek veriyor kart 7 nm işlemci olmasına rağmen anlayamadım neden?

Voltajı ben kendim ayarladım BIOS'tan. Siz de o şekilde ayarlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı