MSI MPG X570 PLUS sistem için güç kaynağı önerisi

Kusura bakmayın hocam yazmayı unutmuşum. Palit GTX 1660 Super Kullanıyorum. Bütçem güç kaynağı için maksimum 600-750 arası hocam.
Kablolamada çok sorun yaşamayacaksanız modüler için ekstra ödemeye gerek yok. Attığınız Sharkoon hala en iyi seçeneklerden birisi, özellikle Gold sertifikayı o fiyata bulabilmek gayet iyi.

Alternatif olarak FSP Hydro K 700W da tercih edebilirsiniz. Yalnız attığınız linkteki ürün değil Hydro olan.
Bütçe biraz daha yüksek olsa be quiet! gibi SilverStone gibi Seasonic gibi markaları da önerebilirim. Ancak tabii bütçenin daha yüksek olması gerek.

Ufak bir not düşeyim, High Power'ın bazı modellerinde 12V kanalında dalgalanma olduğu söylenmiş Sosyal'de. HP alacaksanız ona göre alın. Ben bunların arasında finale Hydro K 700 ve Sharkoon'un çıktığını düşünüyorum bu arada.
 
Hocam benim kendi kuralımdır kendi ya da herhangi tanıdığımdan duymadığım ürünü övmem yanlış yönlendirmek istemem. Ama öneri olarak size kendi kullandığım modeli atacağım. Ben bunun 750W modelini kullanıyorum memnunum. Çok sessiz ve kaliteli bir PSU.

@Kalem21 Bu arkadaşın attığı ürünün 750W versiyonunu da düşünebilirsiniz bu arada. İleriye dönük olması için gücünün yüksek olması her zaman avantaj.
 
Biliyorum hocam. Aklımda bir adet işlemci soğutucusu ve 128 GB M.2 SSD de almak var. Onları da alacağım için 750 lirayı her türlü geçecek. O yüzden 750 altına güzel bir güç kaynağı varsa onu da önerebilirsiniz.

Bu ikisinden birini al kesinlikle üzülmezsin zaten sistemin için gayet yeterli 650W


 
Trendyol da varsa bu var. Şuan ki sisteme yeter.

Corsair CX550F 550W 80 Plus Bronze Full Modular RGB Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ama yükseltme yaparım daha güçlü olsun dersen:

High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Sharkoon Gold Zero 650 W WPM-GOLDZERO-650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

 
Bu arada N11dede alışveriş kredisi var genelde Hepsiburada'ya göre daha ucuz oluyor ürünler oradan da bir bak diğer parçalara.

 

Geri
Yukarı