Çözüldü MSI MPG Z590 Gaming Carbon Wi-Fi PCI-e 4.0 destekliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Merhaba,
Daha önce satın aldığım, ancak randıman alamadığım için iade ettiğim,"Kioxia lSE10Z001tg8 SSD 1TB Exceria Pro M.2 NVMe 2280" belki de sorunluydu düşüncesi ile tekrar satın almak istiyorum, ancak anakartım "pcl 4.0 ve NVMe" desteklemesi gerektiğini okudum, belki bu nedenle gerekli randımanı alamamış olabilirim, bu nedenle sizlerin de fikrini aldıktan sonra sistemime uygunca tekrar satın almak istedim.
Anakart ve işlemcim aşağıdadır.

Anakart: MSI MPG Z590 Gaming Carbon Wi-Fi
İşlemcim: İşlemcim: İnter Core i9-10900KF, 3.7 GHz, 20 MB cache, LGA 1200.
RAM: Corsair Vengeance Pro RGB 16GB(2X8GB) DDR4 3600MHz
Corsair Hydro H100X CW-9060040-WW 240mm sıvı soğutma sistemim var.
Ben bu donanımla ""Kioxia lSE10Z001tg8 SSD 1TB Exceria Pro M.2 NVMe 2280" satın alsam yine ayni sorunu yaşar mıyım? Satın alırsam hangi slota takayım,
Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Anakartın destekleyen slotu varda işlemci 3.0 destekliyor, o sebeple 3.0 hızlarını alabilirsin.

İlgin için teşekkürler dostum, biraz daha açar mısın? Sistemim bu M.2 SSD'yi kaldırmaz mı diyorsun, doğru anladımsa bana uygun olanını tavsiye eder misin?
Tekrar teşekkürler.

İlgin için teşekkürler dostum, biraz daha açar mısın? Sistemim bu M.2 SSD'yi kaldırmaz mı diyorsun, doğru anladımsa bana uygun olanını tavsiye eder misin?
Tekrar teşekkürler.

Anakartın SSD'yi kaldırır fakat PCI 3.0'ın maksimum hızları olan 3500 MB alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…