MSI MPG Z790 Edge Wi-Fi 7200MHz(OC) DDR5 alınır mı?

Neuromeister

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
IT
Merhaba. Yakın zamanda bu anakartı almayı düşünüyorum. Google'da biraz araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım kullananlarla alakalı. Belki burada kullanan ya da kartla alakalı bilgi sahibi olan arkadaşlarım vardır.

Özellikleri bakımından sizi üzeceğini sanmıyorum. Msi anakart tasarımları konusunda gerçekten aşmış, çok şık bir tasarımı var. Bana göre tek eksi yönü gen5 ssd desteği koymamaları. Carbon wifi modelinde var ama o unlada aralarında 3bin tl den fazla fiyat farkı var bunada değeceğini kişisel olarak düşünmüyorum. Çok hız meraklısı olan raid yoluna gidebilir. Vrm yapısı ve gen5 ssd dışında carbon wifi ile bir fark görmedim ben arasında. Ddr5 olan modeli stoklara yeni girdi. Kullanmaya başlayıp yorum yapacaklar illaki olucaktır.

Tasarımdan ziyade donanımsal özellikleriyle ilgileniyorum aslında ama tasarım açısından gerçekten güzel kart. Google'da baktığımda pek bir bilgi de edinemedim. Kullanan mı yok, satılmıyor mu yoksa yeni mi çıktı anlayamadım. Belki burada kullanan birileri vardır. Bir de RAM'lerde hız aşırtma konularında nasıldır? Bilen varsa ve yorumlarsa sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı