MSI MS-7255 Ekran Kartı ve İşlemci Uyumu

Merhaba. Benim anakartım MSI'ın MS-7255 modeli. Ben eski de olsa bir ekran kartı almak istiyorum ama slotun kaç MHz desteklediğini bilmiyorum, mesela HIS HD 4670 IceQ 1GB 128bit ekran kartı almak istiyorum. Slot PCI-e 2.1 sizce bu ekran kartını kullanabilir miyim?

Ve son olarak bu anakarta şu işlemci uyar mı: CORE 2 DUO E7500

Peki bu ekran kartlarından hangisi daha uyumlu olur?
1-www.hisdigital.com/us/product2-382.shtml
2-www.hepsiburada.com/sapphire-amd-hd6750-1gb-ddr3-directx-11-40nm-pci-express-2-1-x16-hd3d-ekran-karti-11186-11-20g-pm-bd132039
3-www.asus.com/tr/Graphics-Cards/EAH5670DI1GD3/specifications/
4-www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-hd6570-2gb-gddr3-ekran-karti-577740948/detay/

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın sitesinde desteklediği işlemciler arasında E7500 işlemciyi bulamadım. PCI express slotu varsa her ekran kartının takılmasında sorun olmaz.

İşlemci büyük ihtimal uyacaktır. Ama tam performans alabilir misin orası belirsiz. Ekran kartı da aynı şekil. Anakart oldukça eski en azından G31 chipset tercih edin.

İşlemci büyük ihtimal uyacaktır. Ama tam performans alabilir misin orası belirsiz. Ekran kartı da aynı şekil. Anakart oldukça eski en azından G31 chipset tercih edin.

Peki birazcık araştırabilir misiniz benim için bu ekran kartı ve işlemci anakarta uyacak mı, çalışır mı diye lütfen rica ediyorum.

Biraz araştırdım işlemci ve anakartın FSB değerleri uyuyor. İşlemci sorunsuz olarak tam performansta çalışacak. Ekran kartı da sorun yaratmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı