MSI MS-7267 sistem yükseltme

HedaX

Femtopat
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık on beş yıl önce Mavi Bilgisayar'dan aldığımız bilgisayarı geçen kurdum nostalji olsun diye. Hoşuma gitti, iki gündür kurcalıyorum. Lubuntu kurdum önce de sonra tekrar XP'ye döndüm. Şimdi Age of Empires 3 kurdum stabil (akıcı) oynatıyor haha :) RAM'i ve ekran kartını nasıl yükseltebilirim, ne alıp takmalıyım? (Temel donanım bilgileri aşağıdaki fotoğraflarla verilmiştir.) Anladığım kadarıyla işlemcisi ve anakartı en iyi ögeleri bilgisayarın: O PSU'da 350W PEAK yazıyor üstünde. Anakart, işlemci ve PSU değiştirilmeden maksimum hangi RAM(ler) ve ekran kartı takılabilir? Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler. (Bu arada bilgisayardan bir beklentim yok. Anlaşılacağı üzere sadece ne kadar upgrade edilebilirse o kadar etmek istiyorum -bahsettiğim parçalar sabitken- zevkine alıp takacağım yani evde kurulu duracak.)

Dosya Ekleri

• Ram.JPG
    Ram.JPG
    41,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Anakart.JPG
    Anakart.JPG
    31,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Kartı.JPG
    Ekran Kartı.JPG
    48 KB · Görüntüleme: 100
  • İşlemci.JPG
    İşlemci.JPG
    29,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı