HedaX
Femtopat
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık on beş yıl önce Mavi Bilgisayar'dan aldığımız bilgisayarı geçen kurdum nostalji olsun diye. Hoşuma gitti, iki gündür kurcalıyorum. Lubuntu kurdum önce de sonra tekrar XP'ye döndüm. Şimdi Age of Empires 3 kurdum stabil (akıcı) oynatıyor haha
RAM'i ve ekran kartını nasıl yükseltebilirim, ne alıp takmalıyım? (Temel donanım bilgileri aşağıdaki fotoğraflarla verilmiştir.) Anladığım kadarıyla işlemcisi ve anakartı en iyi ögeleri bilgisayarın: O PSU'da 350W PEAK yazıyor üstünde. Anakart, işlemci ve PSU değiştirilmeden maksimum hangi RAM(ler) ve ekran kartı takılabilir? Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler. (Bu arada bilgisayardan bir beklentim yok. Anlaşılacağı üzere sadece ne kadar upgrade edilebilirse o kadar etmek istiyorum -bahsettiğim parçalar sabitken- zevkine alıp takacağım yani evde kurulu duracak.)
Yaklaşık on beş yıl önce Mavi Bilgisayar'dan aldığımız bilgisayarı geçen kurdum nostalji olsun diye. Hoşuma gitti, iki gündür kurcalıyorum. Lubuntu kurdum önce de sonra tekrar XP'ye döndüm. Şimdi Age of Empires 3 kurdum stabil (akıcı) oynatıyor haha
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: