MSI MS-7641 Sisteme Yeni işlemci Tavsiyesi

Mert Karabacak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Aşağıda belirttiğim sisteme işlemci almayı düşünüyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Değiştirme sebebim ise hem eski, hem de oyunlarda anlık olarak fps düşüşü ve donmalar yaşıyorum.

kk2Rgrv.png
O48Qgrn.png

Bütçem kısıtlıdır 200 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart FX destekli. En basit olarak elinde bulunan işlemciyi 80-100 lira arası satıp, FX 6300 alabilirsin.

Ekleme: Anakart bu mu?
MSI Türkiye 760GM-P23 (FX)
Evet anakart bu, elimdeki işlemci o kadar fiyata gider mi bilmiyorum ama satışa çıkartayom. FX 6300 ile donma problemi yaşamam umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarda bahsetmiş olduğum sisteme işlemci ve hdd almayı düşünüyorum, hala karar veremedim tavsiyelerinizi beklemekteyim.
Anakartım sata II destekli sata 3 alsam yinede calısırmı ve tavsiyelerinizi beklemekteyim.
Ayrıca bu yukardaki sistemde Ram,Anakart ve Ekran kartı gecen sene aldım bütçem çok kısıtlı oldugu için ancak bu kadar oluyor fakat nedense sistem internet explorer'da Mozilla gibi tarayıcılarda bile kasma yaratıyor, counter strike 1.6 oyununda bile donmalar yaşıyorum, bu sistemi toparlamam için benim neleri yenilemem gerek ?

Elindeki işlemciyi satıp üzerine biraz daha katarak bu işlemciyi satın alabilirsin Amd Fx X6 6300 Soket Am3+ 3,5Ghz 14Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar Donanım ile ilgili bir problem olmaz anakartın FX serisini destekliyor işlemci, anakart ile herhangi bir sorun çıkarmayacağını düşünüyorum dostum. :)
Peki Sata ile ilgili olay hakkında bir bilgin varmı acaba, ayrıca woltaj için hesaplama yaptığımda yukardaki sistemde 230w oluyor psu 250w fx6300 aldığım zaman yetmiyecek gibi ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı