MSI OPTIX AG32CQ görüntü kalitesi sorunu

Holysingle

Kilopat
MSI OPTIX AG32CQ adlı ürünü aldım N11'den fakat eski monitörümde renkler daha canlı görünüyor daha hoş geliyor gözüme. Bunda göz rahatlatsın diye mavı ışıklar azaltımış filan yazıyor da bende Pixel Art çizim vs. bir de oyun oynamak için yeniledim fakat memnun kalamadım. Eski monitörüm daha güzel geliyor gözüme ya da alıştığım için mi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamun Aleyküm, MSI OPTIX AG32CQ ürününe sahibim bende,laptopla kullanmak için monitör almaya gittiğimde aradığım monitör olmadığı için bu ürünü aldım.Monitörün ayarlar kısmıından hangi modda kullanacaksınız onu ayarlayabilirsiniz,örneğin oyun modu fps,film modu gibi. Yenilerde Sistem topluyorum sanırım 1 haftaya bitiririm ve monitörle uyumlu olur diye düşünüyorum,o zaman deneyimlerimi daha detaylı anlatabilirim.

Problemi buldum mavi ışık filtresinden kaynaklı fazla sıcaklık var ekranda ben mavi ışık filtresine alışamadım onun için iade ediyorum bugün madem mavi ışık filtresi yaptınız bunu açıp kapama özelliğide yapın .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı