DP kablosu gelir.Siparişi verdim bekliyorum. Ips ekranlı böyle monitörler 2100 olmasa da 1800-1900den aşağı değiller. Umarım sorunsuz çıkar. Yanında displayport kablosu geliyor mu peki bilen var mı? Ona göre kablo sipariş vereyim.
Umarım öyle olur hocam, internette çoğu insan yanında HDMI kablosu geliyor demiş de.DP kablosu gelir.
Opsiyonel olarak HDMI ya da DP gönderiyorlar fakat şu devirde DP göndermeleri gerekiyor.Umarım öyle olur hocam, internette çoğu insan yanında HDMI kablosu geliyor demiş de.
Kutu içeriğini MSI belirliyor diye biliyorum ama umarım dediğiniz gibidir yoksa DP kablosu için de neredeyse 100 lira vermek gerekecek. Bunu İncehesap ile görüşmeli miyim peki sizce?Opsiyonel olarak HDMI ya da DP gönderiyorlar fakat şu devirde DP göndermeleri gerekiyor.
HDMI ile Gsync kullanamıyorsunuz. Ayrıca DP daha yüksek veri hızlarına çıkabildiği için 144 Hz konusunda daha iyi.DP ile HDMI arasında ne fark var? İkisi de iş görmüyor mu?
Görüşebilme imkanınız varsa evet tabii ki görüşünKutu içeriğini MSI belirliyor diye biliyorum ama umarım dediğiniz gibidir yoksa DP kablosu için de neredeyse 100 lira vermek gerekecek. Bunu İncehesap ile görüşmeli miyim peki sizce?
Bazı HDMI sürümleri en fazla 1080p 120Hz verebiliyor.DP ile HDMI arasında ne fark var? İkisi de iş görmüyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.