MSI Optix G241 2000 TL'ye alınır mı?

Bütçe
2000
Hepsiburada gibi sitelerde satış yapan bir satıcı, MSI olan model G241, G24F Gigabyte markasının.

Peki yukarıdaki arkadaşın bıraktığı LG ürününümü bu ürünü mü önerir siniz bir sorun çıkmasını istemiyorum. LG'ye göre bu ürün 165 Hz bu çok iyi. Ancak LG ile bunun arasında gidip geldim birazdan sipariş geçeceğim. Hangisi sizce?

Peki yukarıdaki arkadaşın bıraktığı LG ürününümü bu ürünü mü önerir siniz bir sorun çıkmasını istemiyorum. LG'ye göre bu ürün 165 Hz bu çok iyi. Ancak LG ile bunun arasında gidip geldim birazdan sipariş geçeceğim. Hangisi sizce?
G24F LG'den daha iyi, arada kalmanız gereken modeller g241 ile G24F.

G241'in satış sonrası desteği daha iyi, ölü piksel çıkması durumunda iade/değişim kolaylığı var. G24F'in de tazeleme hızı ve tepki süresi daha iyi. 183Hz'e kadar overclock edilebiliyor.

G24F LG'den daha iyi, arada kalmanız gereken modeller G241 ile G24F.

G241'in satış sonrası desteği daha iyi, ölü piksel çıkması durumunda iade/değişim kolaylığı var. G24F'in de tazeleme hızı ve tepki süresi daha iyi. 183Hz'e kadar overclock edilebiliyor.

Gigabyte G24F modelinde ölü piksel veya herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım emin değilim. MSI için teknik servis kötü demişler. Durum Gigabyte tarafında nasıl acaba?

Gigabyte G24F modelinde ölü piksel veya herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım emin değilim. MSI için teknik servis kötü demişler. Durum Gigabyte tarafında nasıl acaba?

Gigabyte teknik servisi ile hiç tecrübem olmadı, bilmiyorum. Gigabyte'nin de ölü piksel politikası MSI ile aynı iade için en az 5 ölü piksel gerekiyor. Fakat MSI ürününün satıcısı Amazon olduğundan ölü piksel çıkarsa kolayca iade edebiliyorsunuz.
G24F'te bir de bir ihtimal cızırtı sesi oluyor, bu garanti kapsamında diye biliyorum.

Evet, daha mantıklı.

Sıfır alacaksanız bu moitör daha iyi:

600 değil de 24gn 650-B modelini aldım 2800'e ince hesaptan sıfır olarak. Umarım güzeldir tavsiyenize uyarak aldım teşekkürler.
Evet, daha mantıklı.

Sıfır alacaksanız bu moitör daha iyi:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı