MSI Optix G241 ölü piksel sorunu

f0ril

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki monitörü yeni almış bulunmaktayım. Ekranın üst kısmında bir adet ölü piksel çıktı. Forumlarda genellikle değişim/iade önerilmiş ancak uygun fiyata aldığımdan iade de istemiyorum çok. Değişimden gelen monitörde daha fazla çıkma durumu da var. Siz ne önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20201110_145357.jpg
    IMG_20201110_145357.jpg
    152,1 KB · Görüntüleme: 218
  • IMG_20201110_145440.jpg
    IMG_20201110_145440.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 187
Bu monitörde çok sık görülüyor.

İade edin, hiç acımayın derim. Onlar büyüyebiliyor.

Veya garantiye yollayıp onarım da talep etmeyi deneyebilirsiniz.

Değişim gelende fazla cıkarsa birdaha değiştirirsiniz?

Merhaba arkadaşlar, başlıktaki monitörü yeni almış bulunmaktayım. Ekranın üst kısmında bir adet ölü piksel çıktı. Forumlarda genellikle değişim/iade önerilmiş ancak uygun fiyata aldığımdan iade de istemiyorum çok. Değişimden gelen monitörde daha fazla çıkma durumu da var. Siz ne önerirsiniz?

1 Ay bekleyip daha sıkıntılı da gelebilir tabii. Ama bu size bağlı. Benim MSI monitörde toz var sol alt köşede. Görüntüyü etkilemediği için umursamıyorum. Arada sinirimi bozuyor ama garantisi bitmeden ileride yollayabilirim sonuç olarak. Ek olarak tam aynı kısımda aldığım AOC monitörde ölü piksel vardı kırmızı sizin ki gibi. 200TL fiyat oynamıştı aldığımda hiç acımadan iade ettim. Sonra 2 ay bekleyip üstüne katarak indirim kovaladım ve 2600 TL'ye imzamda ki monitörü aldım. (Şu an 3500TL :(.)

MSI ile konuştum az önce, kargo ile yollayın dediler ancak kargoyu ben karşılıyormuşum ve süreç de 1 haftayı bulabiliyormuş. Gelecek ürünün de sorunsuz olacağının garantisi yok arada kaldım aslında bi yandan kargo bekleme vs uğraşmak da istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı