MSI OPTIX G24C 23.6 Nasıl?

CaglarReyiz

Kilopat
Katılım
31 Ekim 2015
Mesajlar
1.423
Çözümler
4
Yer
Edirne
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gayrimenkul Satış Müdürü
Profil Kapağı
1522576706
Monitörü dün sipariş verdim, bugün dağıtıma verilmiş. 1379₺ gibi bir fiyat aldım. Monitör bildiğiniz üzere 144Hz 1Ms ve VA Panel. Sizce 1400₺ bütçeyle en iyi monitörü aldım mı? Yoksa bu fiyata daha iyi bir monitör varsa belirtir misiniz, siparişi geri gönderebilirim. Fikirlerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleme:
24 Msi Optix G24c Fhd 144hz 1ms Hdmi+dp+dvi Siyah Curved Gaming Monitor GittiGidiyor'da 343060247 buradan aldım.


Ama aynı firma Hepsiburada.com ile çalışıyor fakat oranın komisyonu yüksek olduğundan dolayı HB fiyatı biraz fazla. Ayrıca HB de çalışan bir firma olduğu için güvenim daha da yüksek oldu satın alırken. Bakalım gelsin test sağlayacağım, bugün 24 saat çalışıyorum anca yarın 16.00 civarı bakıp yorumlarımı iletebilirim.
MSI OPTIX G24C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync Fiyatı
 
Vergi numarasından baktığıma göre firma kozyatağında. Kendileriyle direkt konuşup belki daha ucuza alınabilir şansımı deneyeceğim monitör hakkındaki yorumuna göre tabiki. :) Belki siparişini iptal edip site üzerindeki numaradan bi fiyat almayı deneyebilirsin.

Web Sitesi
İNTEGRA TEKNOLOJİ BİLİŞİM DIŞ TİCARET OYUNCAK ANONİM ŞİRKETİ
KOZYATAĞI MAH. ŞEHİT İLKNUR KELEŞ SK. ANACAKSAKAL P. 10 9999 KADIKÖY/ İSTANBUL

vergi lev.png
 
Bu bütçeye Asus VG248QE gibi modeller almaktansa bu model çok daha iyidir. Genel özellikleri şahane. Kullanıcı deneyimini de sizden alacağız :)

Umarım sorunsuz bir şekilde test edip, yorumlarımı sizlerle paylaşacağım :)
 
Bende aynı monitörü tercih ettim. Aynı monitörün MAG serisi yerine bu fiyat olarak uygun. Birkaç lüks özellik için 500-600 TL fark vermek istemedim. Ama nakit alacak durumum olmadığı için bugün evkur'dan sipariş geçtim. Bakalım aranacağım onay alınacak vb. işlemler olacak. Bana maliyeti 2.221 TL ye geliyor 10 ay taksitle. MSI Optix serisinin 27 inç 27C2 modelini görmüştüm çok güzeldi. Eminim bu da çok güzel olacak. Rx580 ekran kartıyla uyumlu olacağını düşünüyorum. Tek kötü hissettiğim nokta elimde olmadığından dolayı fazla veriyor olmam.
 
Renkler biraz soluk geldi. RTS moduna aldığımda renkler daha güzel oluyor oyunlarda fakat masaüstü simgeleri böyle tuhaf okunmuyor. DP kablosu monitöre tam girmiyor %70'i giriyor devamı gözüküyor, DVI VGA gibi tam yerine oturmuyor, biraz sert acaba ben mi yapamadım.
Genel PNP Monitör yazıyor, bunu nasıl güncelleyeceğiz?
 

Dosya Ekleri

  • 423.png
    423.png
    78,2 KB · Görüntüleme: 220
Son düzenleme:
Sizce bu ürünü almak yerine MSİ Optix MPG27C almak mantıklımı? Arasında 2000 TL oynayacak alıcağım taksitlerle? Bu ürünü sever miyim? Hiç incelemesi yok merak ediyorum. Kutuyu açmadan iade edebilirim?
 
Çoğu siteden alıp açmadan geri iade edebilirsin. Fakat en hızlısı n11 ve gittigidiyor çünkü havuz sistemi var. O kadar bütçem olsa kesinlikle MPG27C alırdım, geçen HB de indirim vardı o monitör tam tamına 2000₺ ye kadar indi almadım, çok pişmanım, efsane bir monitör, renkleri v.s görünüşü özellikleri çok hoş.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı