ErnY
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Kaldırım Mühendisi
Selam arkadaşlar, MSI Optix G24C4 adlı monitörü aldım. Kullanmaya başladım, normalde yeni bir sistem alıp öyle kullanacaktım her şey sıfır olsun diye ama dayanamayıp kurdum. Kullanmaya başladığımda monitör yarı alt kısmı sağa kayıyor ama 1 saliselik bir olay bu cok nadir oluyor ama elbette rahatsız ediyor, sorun HDMI kablosunda mı diye test ettim oynadım. Kabloyla falan hiçbir şey olmadı normal mi bilmiyorum ama monitörün menüsünü acıp bekledım, tekrar oldu. Bu sefer arka ekranda gerçeklesti menü kısmında bir kayma gerçekleşmedi. Sonra masaüstünde denemeye başladım, yine bir şey olmadı. Analizlerime göre YouTube'da oldugunu fark ettim galiba, bilgisayar YouTube gibi sayfaları açarken zorlanıyor ve böyle bir şey oluyor. Normalde de bilgisayarın ekranı donardı simdi harici bir monitör olduğu için görüntü mü kayıyor diye düşünüyorum. Ek bir bilgi vereyim, bilgisayarımı sattım, yeni sistem alacağım için o yüzden çok eski bir bilgisayarım vardı. Köşeye atmıştım oyle duruyordu, onu çıkarıp kullandım idare etsin diye o laptopta sistem Intel HD Graphics gerisi yok
o kadar kötü 2 GB RAM. Falan o kadar eski ki ben bile bilmiyorum dedim, acaba monitörü bilgisayar kaldırmadı o yüzden mi oluyor ama yine de içimde bir şüphe oluştu. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Kusura bakmayın biraz uzun bir yazı oldu size yardımcı olsun diye her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmak istedim.
Kusura bakmayın biraz uzun bir yazı oldu size yardımcı olsun diye her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: