![]()
Asus VP249QGR Monitör
Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben bunu öneriyorum ama bu IPS panel, sizin dediğiniz VA panel. Aradaki görüntü farkını deneyimlemek size düşer. Bir mağazadan inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler tn panel bu ama diğeri VA yükseklik ayarı dışında size göre artısı nedir kendim de inceleyeceğimYükseklik ayarlı.HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Fiyatı
HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Anladım değerlendirmeye alacağım. Diğeri ayarlanma dışında VA panel monitörlere göre nasıl pekiDiğeri eski tip. Bunun artısı daha hızlı TN olduğu için ve yeni tip yükseklik ayarlı.
Curved olmasından dolayı mı. Bu fiyata alınmalı mı dersiniz daha iyi alternatiflere mi bakmalıyımMonitör güzel monitör biraz kullanma zamanım oldu sonra ufak bi darbede paneli kırıldı kasım-aralık gibi 1000TL ye almıştım efsane cuma olayında şuan tamiri için 260 dolar istiyorlar
Hocam bütçemi biraz aşıyor stokta da mevcut değil şuan yine de teşekkürlerKesinlikle tavsiye ederim tam bir F/P ürünüdür kendisi.AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.