MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Başka bir monitörün varsa yanına koy öyle karşılaştır. Daha iyi anlarsın.

Merhaba,

Evet var. HP24ES IPS var. Bunu 2. monitor olarak siparis ettim. Mevcut monitorumun IPS olmasi hasebiyle renkleri ve goruntu kalitesi oldukca iyi. Yanyana koyup bir foto yukleyecegim geldiginde. Tabi kargoya vermeyi dusunuyorsa @Hepsiburada .

Hocam kullanılmamış ürünü neden iade edeyim zaten iadenin amacı ürünü kullanıp memnun kalmamak. Diş fırçası gibi kişisel kullanım aletlerinde geçerli o dediğiniz.

Hayır soruyorum bu konuda tecrübe sahibi misiniz?

Arkadaşım ne yaptın değişim onaylandı mı?

Simdi kargo onaylandi mesaji geldi. Persembe anca elimde olur. Persembe gunu detayli bilgileri paylasacagim.

Aynen benim de kargolandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde monitör kargolanmış ama hala klavye iptal edilebilir durumda. 16.30'a kadar hareket olmazsa arayacağım ve iptal edeceğim büyük ihtimalle.

Nedir bu ölü piksel sorunu iyice endişelenmeye başladım. Msı dedik marka dedik acaba hepsi burada defolu ürünleri mi gönderiyor napiyor?

Ürünü iade ettim. Bugün hepsiburada deposuna ulaşmış olucak. Onlar da MSI'a gönderecekler bakalım bekliyoruz. 7-10 gün sürecek bu işlem malesef ki. MSI ya tamir etsin yada ölü piksel olmayanını göndersin.

Aynen dostum bana da aynı şekilde geldi açtım baktım ölü piksel geri yolladım. Aras kargoyu sütekli takip et 1 günde gitmesi gereken kargoyu 3 günde götürdüler. Ben de arayıp bağırdım bunlara barkod hatası yapmışız vs yalan uydurdu. Sonra hepsiburada iadeleri kabul etmediği için bekliyor vs dendi o süreci yakından takip et yoksa 5 gün sonra gönderir şerefsizler.

Hayır soruyorum bu konuda tecrübe sahibi misiniz?

Arkadaşım ne yaptın değişim onaylandı mı?

Aras kargo geri göndericek bugün inşallah hepsiburadaya. Hepsiburada'ya ulaşsın onlar da 3 gün içinde üretci firmaya yani MSI'a göndericek. Arıza formu/hasar raporu gibi bişi isticekmiş sonrasında ürün varsa stokta aynısından gönderixekler yoksa para iadesi dendi.

Dostum selam,
ben de bu monitörü indirimde yakaladım ve 2 gün önce elime ulaştı. Piksel testi yaptığımda çok küçük neredeyse gözükmeyecek şekilde 1 tane ölü piksel mevcut. Sendeki ölü pikseli merak ettim çok mu büyüktü? Çok rahatsız mı ediyordu? İade nedenin sadece bu mudur merak ettim.

Evet sadece ölü pikselden dolayı iade ettim. Diğer her şey iyiydi. 120 Hz'e alabildim laptopa bağlayıp. 120 Hz de iyiydi. Kasa topladım montajı kaldı. Monitörü bekliyorum hepsini bi anda montajlıcam zevkli olsun diye.
Fotoğrafı da ekliyorum ölü pikseli.

Arkadaşlar selamlar bu konu münasebetiyle forumunuza üye olmuş bulunmaktayım.
Monitörü cuma günü sabah sipariş ettim. Cumartesi sabahı bulundugum şehire ulaştı şehir dışında olduğum için pazartesi akşamı teslim aldım.
Konuda bahsi geçen pikselleşme ve ölü piksel olayı şansıma çıkmadı ancak karanlık ortamda bi miktar ışık sızması mevcut. Resimde biraz fazla gözüküyor çıplak gözle bakıldıgında 2 tık altında diyebilirim.
Monitörü ulaşan arkadaşlardan ricam karanlık ortamda bu testi yapıp paylaşabilirse memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…