MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

8 Adet ürün sipariş verdim 4'ü elime geçti 4'ü daha kargoya bile verilmedi. Sorun yapmadan bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 Adet ürün sipariş verdim 4'ü elime geçti 4'ü daha kargoya bile verilmedi. Sorun yapmadan bekliyorum.

Merhaba,
elinize geçen 4 monitörde de yukarıda belirtmiş olduğunuz sorunlarla karşılaştınız mı?
Benim de vermiş olduğum sipariş bana ulaştı ve böyle bir ölü pikselle karşılaşmadım. Işık sızmasını test etmedim ama bu akşam onun da testini yapacağım.

Hayır hepsi monitör değil. Sadece 1 adet monitör sipariş verdim onda da ölü piksel ve ışık sızması sorunu var.

Ben 7 gibi fotoğraf paylaşmış olacağım bakalım aynı problem bende de olacak mı. Bunlar dışında bir problemle karşılaştınız mı acaba? Diğer işlevlerinden memnun musunuz?

Sorunu olmayan arkadaşlar yazsın ki bizim gibi bekleyen arkadaşlar da rahatlasın biraz. Şuan acaba defolu ürünleri topladılar onları mı sattılar bize diye düşünmeye başladı cünkü cogu kişi.

Kutu açılımı yaparken sizi şaşırtan şeyler var mıydı dikkatinizi çeken herhangi bir şey? Daha onceden kullanıldıgına dair aklınızı kurcalayan?

Sorularınızın cevabını biraz önce paylaşmış olduğum yazıda bulabilirsiniz.

Bendeki monitörde ölü piksel yok renkleri ıps panele yakın ancak renk ayarlama için bir zaman harcamak gerekiyor. Oyun performansı iyi resmini attığım ışık sızması dışında problemi yok monitörün gerçekte resimlediğimden az olduğu için kullanmayı düşünüyorum Bu modelin çoğundada bu düzeyde ışık sızması çıkması olası. Ölü piksel çıksa direk iade edecektim. Alan arkadaşlara tavsiyem kutu açılmadan montaja hatta ölü piksel testi yaptığınız zamana kadar olan kısmı videoya çekin hepsi burada bu monitörlerin iadesinde kullanılmış vs gibi sebeblerden sorun çıkarırsa elle tutulur birşey olsun elinizde.

Şimdi üst kısımdaki siyah ekran geçişlerinde biraz belli oluyor diğer arkadaşlarda ss atsın duruma göre karar verecem artık.

Vay arkadaş bu nedir? Tam bi hayal kırıklığı! Msi dedik bağrımıza bastık bilsem benq alırdım. Daha ürün elime ulaşmadı ama ulaşmadan üründen soğudum

Az önce iade işleminin gerçekleştiğine dair mesaj geldi. Böylece efsane cuma indirimini kaçırmış oldum. Ölü piksel çıkmasa genel olarak monitörü beğenmiştim. Bulutlanma sorunu falan yoktu. Bir arkadaşın dediği gibi oyunlarda gerçekten güzel görüntüsü vardı.
Masaüstü ilk ekranı açtığımda gerçekten berbat görünüyordu. DP kablosu ile bağlamıştım. İlk açtığımda 60 Hz idi. 144 hz yapıp bilgisayarı kapatıp açtığımda masaüstü görüntüsü otomatik olarak düzelmişti. Ekran kartı GTX 1050TI bu arada.
Artık yeni bir indirim kovalayacağım. Değişim istememe nedenim ise hem uğraşmak istememem hem de bir günlük test kullanımından sonra artık 144hz olmasa da olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ben de ilk başta monitör de sorun var diye düşündüm. Pikselleşme vs. gibi. Ama ayarlarla gerçekten uğraşmak gerekiyor. Çok uğraştım gözüme güzel görünen ayarı yaptım. Oyun performansı çok iyi gerçekten. DP girişi ile 144 HZ alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…