MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Hocam benim monitörde bahsedilen sıkıntıların hiçbiri yok, Işık sızması çok önemli bişey değil sızdırsada problem etmem diye düşünüyodum yalnız 1gr. ışık sızması da yok. Siyah renk görüntü açıp ışığı kapatınca sadece sağ alttaki powerın ışığı gözüküyo. Sanırım forumun en şanslısı benim bu alışverişte.

Bu arada bi arkadaş yazmış 144hz ve 60hz çok fark etmiyo diye, ben Pubg ve Csgo'da bariz farkettim ama diğer oyunlarda cidden pek bi etkisi yok gibi.. Önceden AVM'yle head shot atıyodum adam yaşıyodu şimdi UMP'yle random sıkıyorum adam ölüyo :D

Ekran gorüntüsü atmanız mümkün mü? Duruma göre iade süremi degerlendirecem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nedir arkadaş? Monitör muhtemelen yarın elime geçecek. Teslim almadan direk iade işlemlerini başlatsam mı diye düşünüyorum. Bir modelde henüz ilk kullanımda bu kadar çok sorun çıkması ilerisi için de endişelendiriyor açıkçası. İlk gün sorun çıkmasa bile kullandıkça aynı problemlerin yaşanması yüksek ihtimal.

Bu nedir arkadaş? Monitör muhtemelen yarın elime geçecek. Teslim almadan direk iade işlemlerini başlatsam mı diye düşünüyorum. Bir modelde henüz ilk kullanımda bu kadar çok sorun çıkması ilerisi için de endişelendiriyor açıkçası. İlk gün sorun çıkmasa bile kullandıkça aynı problemlerin yaşanması yüksek ihtimal.
Bu ihtimal her monitörde var. Bu modelde çok yaşanması bence panel ile alakalı. Onu da yollarsınız çözülür. Herhangi bir monitörde de ölü piksel çıkabilir.
Bu ihtimal her monitörde var. Bu modelde çok yaşanması bence panel ile alakalı. Onu da yollarsınız çözülür. Herhangi bir monitörde de ölü piksel çıkabilir.
Arkadaşlar monitör ile birlikte Display Port kablosu geliyor mu?

Son düzenleme:
@237440 Kullanıcı modu içinde bu ayarları yaptım beni tatmin etti.
1543445812762.png

Şu 241c monitörün olayları için Whatsapp grubu kurucam abi bu nedir ya Msi gibi bi firmaya yakışmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi site bulamadımda linkini atarmısın
Hocam geçen hafta cuma gününün fiyatı o. Black Friday'de. Şuan 1800 civarında.
Şu 241c monitörün olayları için whatsapp grubu kurucam abi bu nedir ya Msi gibi bi firmaya yakışmadı
Firmayla alakası yok ya. Ben hepsiburada'nın değişim ya da arızalı ürünlerini bilerek yolladığını düşünmeye başlıyorum artık. Bu kadar sorun, bu kadar mağdur insan, tek bir ürün. Hiç mantıklı gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı