Bende bugün kargoya verileceği gözüküyor ama hiçbir hareket yok. 29 u perşembe günü elimde olacakmış?Teslim tarihi yazmıyor mu? Benim 3 Aralık diyor.
Heyecanla bekliyorum valla. Bu msi optix 24c den ne farkı var bilen var mı?
Bende bugün kargoya verileceği gözüküyor ama hiçbir hareket yok. 29 u perşembe günü elimde olacakmış?Teslim tarihi yazmıyor mu? Benim 3 Aralık diyor.
Siz ne zaman sipariş vermiştiniz? Hayırlı olsun.Arkadaşlar monitörü bu gün kargodan teslim aldım. Bu gün biraz yoğun ve yorgun olduğum için pek inceleme fırsatım olmadı, yarın biraz kurcalayıp gözlemlediklerimi aktaracağım.
İlk izlenim olarak yakından bakınca piksel aralıkları beni ciddi anlamda rahatsız etti. @Graiudus adlı arkadaşın da bahsettiği sorunun aynısını yaşıyorum.
Yok hayır, iade edicem kurye çağırdım yarın gelecekler.
Nasıl yani usb ile kasaya bağlamak gerekiyor ?
Siz ne zaman sipariş vermiştiniz? Hayırlı olsun.
Kutudan çıkan USB yukarı yön kablosu, onunla kasaya bağlayınca gaming osd programı monitörü tanıdı.
Ben monitörden memnunum, cuma sabahı sipariş etmiştim tahmini teslim 3 aralık diyordu cumartesi sabahı geldi.Umarım sende memnun kalırsın![]()
Aynen benim de.Saat akşam 9 olmasına rağmen hala kargoya verilmedi arkadaşlar galiba kargo süresi uzayacak![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.