MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Arkadaşlar monitörü bu gün kargodan teslim aldım. Bu gün biraz yoğun ve yorgun olduğum için pek inceleme fırsatım olmadı, yarın biraz kurcalayıp gözlemlediklerimi aktaracağım.

İlk izlenim olarak yakından bakınca piksel aralıkları beni ciddi anlamda rahatsız etti. @Graiudus adlı arkadaşın da bahsettiği sorunun aynısını yaşıyorum.

Arkadaşlar monitörü bu gün kargodan teslim aldım. Bu gün biraz yoğun ve yorgun olduğum için pek inceleme fırsatım olmadı, yarın biraz kurcalayıp gözlemlediklerimi aktaracağım.

İlk izlenim olarak yakından bakınca piksel aralıkları beni ciddi anlamda rahatsız etti. @Graiudus adlı arkadaşın da bahsettiği sorunun aynısını yaşıyorum.
Siz ne zaman sipariş vermiştiniz? Hayırlı olsun.

Yok hayır, iade edicem kurye çağırdım yarın gelecekler.

Daha pek inceleme fırsatım olmadı ama dediğiniz gibi yakından bakınca ucuz bir monitör görüntüsü veriyor. Display port kablosu ile de görüntü alamadım. Yarın uzun uzun inceleyip izlenimlerimi aktaracağım.

İade edeceğim demişsiniz fakat kullanılmış ürünü Hepsi burada iade alıyor mu ?

Ben monitörden memnunum, cuma sabahı sipariş etmiştim tahmini teslim 3 aralık diyordu cumartesi sabahı geldi.Umarım sende memnun kalırsın :D

Ben monitörden memnunum, cuma sabahı sipariş etmiştim tahmini teslim 3 aralık diyordu cumartesi sabahı geldi.Umarım sende memnun kalırsın :D

Sorun benden kaynaklı olabilir ama çözünürlük kalitesi düşük geldi dediğim gibi. Telefonunuzla monitörün panelini yakın çekimle çekip atabilir misiniz ? 50-60 cm mesafeden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı