MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Gaming OSD üzerinden yaptığımız ayarları kaydetmenin bir yolu var mı? Bilgisayarı her açtığımda yeniden ayar yapmak zorunda kalıyorum.

Evet 24 inç monitörler hariçmiş Just Cause 4 için. Neyse ki bizim monitörler 23.6 inç 24 değil hahahahaha :D
Güzeldi : )

Buradan 5-10 kişi bastırır şansımızı deneriz.

Gaming OSD üzerinden yaptığımız ayarları kaydetmenin bir yolu var mı? Bilgisayarı her açtığımda yeniden ayar yapmak zorunda kalıyorum.

Bir güncelleme gelmesi gerekiyor, bazı salak işleri var bunun. Mesela Windows ile başlatınca ekranı da açılıyor, minimize olarak açılması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar bana oyun keyi geldi ama ulkenizde gecerli bir kod degil uyarisi aliyorum, Steam uzerinden. Simdi konu ile ilgili ticket yazdim.
Bilmiyorum ben de yeni kaydettim. Gerekirse ara konuş kırmazlar verirler kod.
Benim fatura kesim 26 Kasim.
Arkadaslar fatura kesim tarihi 26 Kasim'dan once olanlar konu ile ilgili mail atsınlar firmaya. Bir cok mail geldi konu ile ilgili bana. Oyun icin 26 Kasim 31 Aralik yaziyor.

20181203_123821.jpg

Monitörü kurcaladıkça soğuyorum ya. burada başka bir arkadaşa yapma demiştim ama eskiden yaşadığın kalitenin altına düşünce de insan tetikleniyor. O kadar lagom LCD testte falan bakmıştım fakat monitörde colorbanding de var. Şu videonun başındaki mavi duvarlı yerlere dikkat eder misiniz ? Dedim yaptığım renk ayarları ile mi bozdum ama resetledim yine aynı.

Klip +16. bilemiyorum buranın kurallarına aykırı mı ama bunda ve bir altındaki videoda yakaladım bandingi.

Klibin başındaki mavi duvarlara dikkat:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunda da 17.sn de gökyüzüne dikkat:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da telefonla çektiğim foto:

MVXdMN.jpg

Siz de test edip sonuçları bildirir misiniz ?
Bulanık yazıyı cleartype ile oynayarak biraz düzelttim ama tam düzelmedi. Bugün bir de yandaki vatana gidip diğer 144 Hz'leri inceledim yazılar bu monitör gibi değil çok daha net geldi gözüme. İyice iade yoluna doğru gidiyorum : /

Videodan kaynaklı olabilir mi? Yani videodaki duvarın gerçekten böyle görünüyor olabilir bence. Anlamadım benimki mi sadece çok net.

Şuradan test eder misiniz?

EIZO monitors for offices, photos & design, medicine, gaming and industry

Sağ alttan start basın, ve klavyenin aşağı ok tuşuyla 9. Adıma kadar gelin. Burada tek tek tüm renkleri açıp kontrol eder misiniz. Ben şimdi fotoları ekleyeceğim.

Bu testi monitörün fabrika ayarlarına yapmanız en doğrusu olacaktır.

En çok problemliler:

Cyan, yellow, green ve onlardan bir tık düşük magenta.

Fotolarda aslında hiç belli olmuyor ama mesela dikkat ederseniz, cyanda iki tane bölge var çubuklardan oluşan sola doğru aralarında düz boşluk var. O çubuklar işte en çok problemliler dediğim hepsinde var.

4jDzmp.jpg JZXDLW.jpg OvkD2z.jpg zjgMRO.jpg GmEDnN.jpg 6aQNRE.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı