MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Oyun keyi maileme geldi ve Steam kutuphaneme ekledim. Oyunun onerilen sistem gereksinimlerini gorunce sok oldum. Ekran karti icin GTX 1070 veya Vega 56 diyor😲

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar monitörü kullandım ancak için pek sinmedi, iade etmek istersem, bu içinden çıkan kabloların poşetleri yırtılarak açılan cinstendi, iade koşullarında ambalaj zarar görmeyecek şekilde olması lazım diyor, iade almazlar mı bu nedenle?

Akşam evde mag241c ile denedim ilk klibin başında ve ikinci klipteki gökyüzünde 6 bit panel ayarında renk geçişleri çizgi çizgi belli oluyordu. Şu an işyerimden IPS 60 Hz bir panelden açtım ilk klipte sorun yok ancak ikinci klipte gökyüzünde MAG241C'ye kıyasla yarı yarıya da olsa da bozukluk var bilginiz olsun.

Ben de işyerindeki dandik Samsung E2220 ile denedim kliplerde aynı sıkıntı mevcut. Eizo testteki gradient renklerinde ise her adım görünüyor fakat o belirttiğim cyan, yellow, magentada ki 2 bölüm halindeki çizgiler yok bunda. İş yerindeki tüm monitörler dandik ama yine de tek tek deneyeceğim.

Hocam IPS 8-10 bit paneller dışındaki bütün panellerde renk geçişleri bu şekilde belirgin.
8 bit IPS panellerde bile durum buna yakınken va panelden fazlasını beklemek çok olur bence

Burada yanlis olan ne. Konu basligi olan monitorun oyun hediyesi var. Bunu soylemenin yanlis yonlendirmeyle ne alakasi var?

1-AC Odyssey başka modellere veriliyor. Yukarıda birisi bu oyunu aldığını iddaa etti.
2- just Cauce 4 26 kasım 31 aralık kampanya şartı ki bu konudakilerin büyük çoğunluğu 23 kasım siparişi verdi.

2- just Cauce 4 26 kasım 31 aralık kampanya şartı ki bu konudakilerin büyük çoğunluğu 23 kasım siparişi verdi.

Bu söylediğinin hala yanlis yonlendirmeyle bir alakasi yok. Fatura kesim tarihin 25 kasimdan sonra olsa belki bunun icin tesekkur edicektin. Dolayasiyla neyin kafasini yasiyor ithamini kabul etmiyorum.

Son düzenleme:

Bu söylediğinin hala yanlis yonlendirmeyle bir alakasi yok. Fatura kesim tarihin 25 kasimdan olsa belki bunun icin tesekkur edicektin. Dolayasiyla neyin kafasini yasiyor itamini kabul etmiyorum.

Benim sizi bir şey ile itham ettiğim yok rahat olun.
Birde olaya şu açıdan bakın burada yazılan çizilen için MSI sitesinde dakikalarca uğraşıp ürün kaydı yapıp kampanya dışında olduğunuzu görseydiniz ne dediğimi anlardınız. Boşa vakit kaybı 25 Kasım kampanya dahilinde değil ayrıca.

1-AC Odyssey başka modellere veriliyor. Yukarıda birisi bu oyunu aldığını iddaa etti.

Hocam IPS 8-10 bit paneller dışındaki bütün panellerde renk geçişleri bu şekilde belirgin.
8 bit IPS panellerde bile durum buna yakınken va panelden fazlasını beklemek çok olur bence

Kafaya takmayıp devam mı etsem? İlk geldiğinde de çok ısınamadım şu bulanıklık yüzünden aslında bulanıklığı göz ardı ediyorum ama belirgin şekilde gözlerimde batma hissi yaşamaya başladım, o rahatsız ediyor beni. Yoksa oyun oynarken sıkıntı yok çok basarili, masaüstü kullanımı batıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı