Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2018 #1 Arkadaşlar ayarla biraz oynadım ve sol üstte siyah kutucuk içerisinde beyazla 144 yazmaya başladı. Bunu nasıl kaldırabilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2018
Arkadaşlar ayarla biraz oynadım ve sol üstte siyah kutucuk içerisinde beyazla 144 yazmaya başladı. Bunu nasıl kaldırabilirim? Teşekkürler.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 30 Kasım 2018 #2 Neredeki ayarlar ile oynadınız? Ayarları fabrika ayarlarına geri döndürün düzelir. Artı 0 Eksi
hbagci Decapat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 17 30 Kasım 2018 #3 Hagström Viking dedi: Arkadaşlar ayarla biraz oynadım ve sol üstte siyah kutucuk içerisinde beyazla 144 yazmaya başladı. Bunu nasıl kaldırabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... merhaba, Tazeleme hızını göster'i "Kapalı" yaparsan gözükmeyecektir. Artı 0 Eksi
Hagström Viking dedi: Arkadaşlar ayarla biraz oynadım ve sol üstte siyah kutucuk içerisinde beyazla 144 yazmaya başladı. Bunu nasıl kaldırabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... merhaba, Tazeleme hızını göster'i "Kapalı" yaparsan gözükmeyecektir.
KS KS Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2018 #4 dgknyl dedi: Neredeki ayarlar ile oynadınız? Ayarları fabrika ayarlarına geri döndürün düzelir. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum. Monitörün arkasındaki kırmızı düğme ile ulaşabikdiğimiz ayarlarla oynadım. hbagci dedi: merhaba, Tazeleme hızını göster'i "Kapalı" yaparsan gözükmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam deneyeceğim birazdan. Artı 0 Eksi
dgknyl dedi: Neredeki ayarlar ile oynadınız? Ayarları fabrika ayarlarına geri döndürün düzelir. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum. Monitörün arkasındaki kırmızı düğme ile ulaşabikdiğimiz ayarlarla oynadım. hbagci dedi: merhaba, Tazeleme hızını göster'i "Kapalı" yaparsan gözükmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam deneyeceğim birazdan.
ekremsari Megapat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 68 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #5 Yenileme hızı ayarını kapalı yapın. Artı 0 Eksi
KS KS Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #6 ekremsari dedi: Yenileme hızı ayarını kapalı yapın. Genişletmek için tıkla... Aynen düzelttim, teşekkürler. Artı 0 Eksi
ekremsari dedi: Yenileme hızı ayarını kapalı yapın. Genişletmek için tıkla... Aynen düzelttim, teşekkürler.
G Gökhan27 Hectopat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 26 1 Aralık 2018 #7 hocam bilgisayarı her açtığımda bu ayarları yeniden yapmak zorunda mıyım? Artı 0 Eksi
TheCalculator Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #8 Gökhan27 dedi: hocam bilgisayarı her açtığımda bu ayarları yeniden yapmak zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Kaydedersen hayır. Artı 0 Eksi
Gökhan27 dedi: hocam bilgisayarı her açtığımda bu ayarları yeniden yapmak zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Kaydedersen hayır.