MSI Optix MAG245r monitör alınır mı?

Cnegzo

Kilopat

İyi forumlar. Bu ürün 1695 TL düştü bugün. Tercih edilebilir mi? Veya alternatifleri nelerdir? Kullanım amacım Karma kullanım. Fiyat aralığım 1800 TL. Tabi bu ürünü ek DP kablo ücreti de ödemem gerekecek ama alternatif bulamadım. AOC 24G2U 1699 TL idi DP kablosu içinde fakat ölü piksel şikayetleri o kadar çoktu ki okumaktan indirimi kaçırdım. Acelem yok. Yakın zamanlarda indirim olacak bekle diyebileceğiniz bir indirim günü var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam İPS ekran tercih etmeyi planlıyorum. Dediğiniz monitörler VA fakat güzel monitörler. Kavisli olan modelleri bir süre denemiştim gerçekten güzel bir hissiyatı var. Kısa sürede de alışıyorsun.

Bahsettiğin ekranın parlaklığı düşük. O yüzden tavsiye etmem.

İyi forumlar. Bu ürün 1695 TL düştü bugün. Tercih edilebilir mi? Veya alternatifleri nelerdir? Kullanım amacım Karma kullanım. Fiyat aralığım 1800 TL. Tabi bu ürünü ek DP kablo ücreti de ödemem gerekecek ama alternatif bulamadım. AOC 24G2U 1699 TL idi DP kablosu içinde fakat ölü piksel şikayetleri o kadar çoktu ki okumaktan indirimi kaçırdım. Acelem yok. Yakın zamanlarda indirim olacak bekle diyebileceğiniz bir indirim günü var mı acaba?
Bunun yerine LG 24GN650-B Alınabilir.

Bahsettiğin ekranın parlaklığı düşük. O yüzden tavsiye etmem.
Hocam gözlerimde hassasiyet olduğundan güncel %30 parlaklıkta kullanıyorum mevcut monitörümü filtre var bi de. Bana yeterli gelir mi acaba?
MSİ ölü piksel garantisi vermiyor ben olsam almazdım.
Ölü piksel çıksa 14 gün içerisinde beğenmedim deyip iade edebileceğimi düşünmüştüm. Sonradan çıkar mı bilinmez tabi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı