MSI Optix MAG271CQP nasıldır?

Çok uygun bir fiyata satın almışsınız. Özellikleriyle beraber oldukça güzel bir monitördür. Performans konusuna gelirsek monitörün performansı görüntü kalitesidir. O da zevk meselesi. Umarım bir mağazaya gidip bakmışsınızdır.

Çok uygun bir fiyata satın almışsınız. Özellikleriyle beraber oldukça güzel bir monitördür. Performans konusuna gelirsek monitörün performansı görüntü kalitesidir. O da zevk meselesi. Umarım bir mağazaya gidip bakmışsınızdır.
Daha önce canlı olarak hiç inceleme yapmadım. Monitör VA panel DCI-P3 90% & sRGB 115% ve 3000:1 kontrast oranı var ölü piksel çıkmazsa güzel bir monitör olduğuna inanıyorum.

İyi günler arkadaşlar, geçen gün İncehesap.com da MSI Optix MAG271CQP 27" 1ms 144Hz WQHD monitörü 2499TL'ye satın aldım. Sizce nasıl bir monitör ve sistemimde Ryzen 5 3600 ve TUF RX 5600XT OC EVO ile iyi bir performans alabilir miyim?
Geldiğinde herhangi bir sıkıntısı var mıydı? Gaming Gecesi'nden alan insanların çoğunluğunda (bende dahil) ölü piksel vardı. Yorumları okuyunca daha denemediğinizi gördüm. Geldiğinde iyi bir inceleme yapın. İncehesap 700 TL'lik indirimi babasının hayrına yapmıyor.

Geldiğinde herhangi bir sıkıntısı var mıydı? Gaming Gecesi'nden alan insanların çoğunluğunda (bende dahil) ölü piksel vardı. Yorumları okuyunca daha denemediğinizi gördüm. Geldiğinde iyi bir inceleme yapın. İncehesap 700 TL'lik indirimi babasının hayrına yapmıyor.

Aynen hocam benim de içimde ki kuşku o çünkü ve umarım yersiz çıkar genelde yorumlara baktığım zaman bu monitörü indirimden alan birçok kişinin yorumunu okudum ve gayet memnun ve sıkıntısız olduğunu deneyimlenişler.

Aynen hocam benim de içimde ki kuşku o çünkü ve umarım yersiz çıkar genelde yorumlara baktığım zaman bu monitörü indirimden alan birçok kişinin yorumunu okudum ve gayet memnun ve sıkıntısız olduğunu deneyimlenişler.
Hocam monitör elinize ulaştı mı? Herhangi bir sıkıntısı var mı?

Ben çok şükür sorunsuzca teslim ettim eğer internetten monitör alanıcaksa hepsiburada.com dan satıcı Hepsiburada olarak satın alınmalıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı