MSI Optix MAG271CR Piksel Sorunu

MadProdigy06

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce İtopya'dan MSI Optix MAG271CR 27' 1080P monitör aldım. Monitörün tam ortasında yumurta büyüklüğünde bir yerde pixeller daha net görünmeye başladı daha önceden böyle bir sıkıntı yoktu ama şimdi dikkatli baktığınızda yani gözünüzü dikip baktığınızda o bölgeye böyle çizgi çizgi pixelleri görebiliyorsunuz. Genelde sarı ve ona yakın tonlardaki renklerde özellikle net görünüyor bazı renklerde hiç görünmüyor sadece sarı ya da griye yakın tonlarda var ayrıca dikkatli bakmadıkça tam belli olmuyor. Ölü pixel olabileceğini düşündüm ancak ölü pixel parlar ve kendini belli eder diye düşünüyorum bendeki problem ise pixeller aktif olarak renkleri gösteriyor ama belirli renklerde pixeller netleşiyor kendini gösteriyor cidden anlam veremedim. Önce monitörün keskinlik ayarından kaynaklanacağını düşündüm onu kapattım ama sıkıntı düzelmedi. Canımı sıkan şey bu kısımdaki sıkıntıyı görünce gözüm artık hep oraya takılıyor bende nedir ne değildir bir konu açıp sizlere sormak istedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı