MSI Optix MAG272QP 27" monitör nasıl?

Belirgin birşey yok sağ taraftan bakınca gözüküyor karşıdan bakınca gözükmüyor.2k ile 1920 arasında aman aman fark göremedim önceki monitörüm Hp 25x di onun 400cd idi onunlamı alakası var acaba bilemedim zaten renk ayarını da yapamadım. Hazır modlar var onlarda işte bu dedirtmiyor 144hz 10bite çektim ayarı yine farkedilecek bir şey göremedim. Tn panel kullandım bu daha iyi olur dedim ama 2k lık bir espri olmadı. Isınamazsam geri iade edeceğim satışa koydum zaten belki isteyen olur aldığım fiyattan vereceğim.

Açıkcası çok iyi bir monitör. 1.7milyar renk gamutuna sahip sayılı monitörlerden. Biraz göz alışkanlığı olabilir bence biraz zaman lazım alışman için. Bu arada MSI sitesinden gaming osd app indirim ayarlamaları yapabilirsin. Hazır ayarlar genellikle pek tatminkar olmuyor. 2k özellikle oyunlarda çok etkili oluyor. 1 hafta alışma süreci öneririm şahsen ama alışamazsanız da tabiki rahat ettiğiniz bir monitör panel kullanmanız daha iyi olur. 14 gün hakkınız var zaten koşulsuz iade için 1 hafta denemeniz en iyisi.
 
Açıkcası çok iyi bir monitör. 1.7milyar renk gamutuna sahip sayılı monitörlerden. Biraz göz alışkanlığı olabilir bence biraz zaman lazım alışman için. Bu arada MSI sitesinden Gaming OSD App indirim ayarlamaları yapabilirsin. Hazır ayarlar genellikle pek tatminkar olmuyor. 2K özellikle oyunlarda çok etkili oluyor. 1 hafta alışma süreci öneririm şahsen ama alışamazsanız da tabii ki rahat ettiğiniz bir monitör panel kullanmanız daha iyi olur. 14 gün hakkınız var zaten koşulsuz iade için 1 hafta denemeniz en iyisi.

Dediğini indireyim Amazon'u bu yüzden tercih ettim 30 gün iade süresi veriyor. Biraz kullanayım bir de 25 Inc 27 arası fark yok ama bana büyük geldi bir de duvara asılmıyor o sıkıntı oldu benim için.
 
Dediğini indireyim Amazon'u bu yüzden tercih ettim 30 gün iade süresi veriyor. Biraz kullanayım bir de 25 Inc 27 arası fark yok ama bana büyük geldi bir de duvara asılmıyor o sıkıntı oldu benim için.

Amazonu tercih ettiğin çok iyi olmuş satış sonrası hizmetleri gerçekten çok iyi. Daha önce hep 24 25 inç ekran kullandıysan alışması biraz zaman alıyor. 27 inçe alıştıktan sonrada 24 çok küçük kalıyor ama tabi en sağlıklısı senin içine sinmesi ve rahat etmen. Renk ve parlaklık konusu ise tak çalıştır kullan artık eski tip monitörlerde kaldı. Şimdiki yeni nesil monitörler çok fazla özellik ilave teknoloji barındırdığı için bence msı gaming app indirim biraz kurcalarsan daha verim alırsın. Tekrar hayırlı olsun.
 
Amazon'u tercih ettiğin çok iyi olmuş satış sonrası hizmetleri gerçekten çok iyi. Daha önce hep 24 25 Inc ekran kullandıysan alışması biraz zaman alıyor. 27 inçe alıştıktan sonrada 24 çok küçük kalıyor ama tabii en sağlıklısı senin içine sinmesi ve rahat etmen. Renk ve parlaklık konusu ise tak çalıştır kullan artık eski tip monitörlerde kaldı. Şimdiki yeni nesil monitörler çok fazla özellik ilave teknoloji barındırdığı için bence MSI Gaming App indirim biraz kurcalarsan daha verim alırsın. Tekrar hayırlı olsun.

Tamam dostum öyle yapayıp eve geçince. Bir arkadaş daha aldı onda ölü pixel çıktı yenisi gelmiş testleri yapmış sorun yok dedi. Bende dediğini yapacağım baktım olmadı iade ederim. Teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı