MSI Optix MAG272QP vs ViewSonic VX2758-2KP-mhd

• Konuyu başlatan brnsn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.790

brnsn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım. ViewSonic'in IPS paneline karşı MSI'da VA panel, HDR Ready ve yansımasız ekran var, ne dersiniz? ViewSonic sanırım yansımasız ekrana sahip değil.

Viewsonic te yansımasızmış (anti glare)

Hayırlı olsun ben de aynı şekilde, ips den vazgeçemedim, msi daki hdr iyi bir özellikti, oyunlarda çok aranır mı merak ediyorum sadece. Hepsiburada dan mı aldınız
Evet hepsiburada üzerinden aldım. HDR ile ilgili çok araştırma yaptım, çoğunda genel olarak monitörün parlaklığını düşürdüğünü ve iyi bir iş çıkaramadığı yazılmıştı

Arkadaşlar bende hemen bir sipariş geçeceğim fakat aklımda pubg gibi oyunlarda beni üzer mi ? Dezavantaja sokar mi beni IPS panel ? 1 MS yapınca parlaklığı kısıyormuş ve bu şekilde parlaklık ayarını artırmanıza izin vermiyormuş monitör. Ne önerirsiniz bana ?

Hocam selamlar. Bende bu Viewsonic bu modelden alacagim ama su an kullandigim monitordede anri glare ozelligi mevcut ve bazi renklerde bu tabaka piksel piksel gibi belli oluyor ozellikle mavi ve kirmizi renklerde. Boyle bir durum dikkatinizi cekti mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı