MSI Optix MAG274QRF-QD Oyuncu Monitörü İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
MSI-Optix-MAG274QRF-QD-04.jpg

MSI, Optix MAG274QRF-QD mönitöründe oyuncuların ilgisini çeken tüm özellikleri aynı kasanın içinde toplamayı başarmış. MSI tarafından piyasaya sürülen Optix MAG274QRF-QD, tamamen modern oyuncuların beklentileri dikkate alınarak hazırlanmış bir oyuncu monitörü. Tabii ki model isminin karışık ve söylenmesi zor olması biraz can sıkıcı. Markaların model isimlerini seçerken biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Ancak adının zorluğunu bir […]

Devamı: MSI Optix MAG274QRF-QD Oyuncu Monitörü İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

2-3 ay önce Optix G241VC modelini aldım ölü piksel yoktu. Şimdi böyle dedin içime kurt düşürdün inşallah ileride de çıkmaz :).
İnşallah çıkmaz. Ama sorun yaşayan çok yani. Ama illa ki alacak herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok :).

Muadillerine kıyasla Quantum Dot dışında dişe dokunur bir artısını göremedim. Gigabyte'ın HBR3 destekli monitörünün üstüne çıkan QHD bir monitör henüz yok gibi.

Muadillerine kıyasla quantum dot dışında dişe dokunur bir artısını göremedim. Gigabyte'ın hbr3 destekli monitörünün üstüne çıkan QHD bir monitör henüz yok gibi.

Quantum dot MSI teknolojisi değildir. Samsung teknolojisidir ve MSI bazı monitörlerinde Samsung panel kullanır.

Quantum dot MSI teknolojisi değildir. Samsung teknolojisidir ve MSI bazı monitörlerinde Samsung panel kullanır.
Ben Quatum Dot MSI firmasının teknolojisidir demedim. Biliyorum samsung teknolonisi olduğunu. Bu teknolojiyi eklemeleri ve/veya kullanmaları için dedim. Muadillerine göre tek artısı bu özelliği barındırmasıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı