MSI Optix MAG322CQR 31.5" alınır mı?

ismailefe1

Centipat
Katılım
26 Temmuz 2020
Mesajlar
11
Arkadaşlar ilk olarak hepinize merhaba bu sıralar kendime yeni bir monitör almayı düşünüyorum biraz araştırdıktan sonra bütçeme göre alabileceğim en iyi monitörün.
MSI Optix MAG322CQR 31.5" 165Hz 1ms (hdmı+display+type-C) FreeSync wqhd Curved LED monitör olacağına karar verdim fakat bazı yorumları ve videoları gördükten sonra birkaç sorun çıkmış olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım daha önce Curved monitörde kullanmadım tavsiye verirseniz çok sevinirim iyi günler.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu aralar monitörlere çok bakıyorum ve fiyat olarak gayet uygun gözüküyor. Monster'ın monitörüde bu fiyat aralığında onu da bir araştır derim özellikleri neredeyse 1E1 aynı.

 
Sağ olun arkadaşlar bir şey daha soracağım bu FreeSync ile G-SYNC çok önemli şeyler mi aldığım FPS de sıkıntı yaratır mı G-SYNC olmaması. Ekran kartım NVIDIA.
 
Sağ olun arkadaşlar bir şey daha soracağım bu FreeSync ile G-Sync çok önemli şeyler mi aldığım FPS de sıkıntı yaratır mı G-Sync olmaması. Ekran kartım NVIDIA.

O özellikler bilgisayarının yenileme hızını monitörüne dengeler ve yırtılmayı önler FPS olarak bir sıkıntı çıkartmaz ama oyun zevkini bozabilecek görüntü hataları olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı